петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Челси Грийн разкрива новия облик на Зак Райдър (снимки), Corey Graves &...

Челси Грийн разкрива новия облик на Зак Райдър (снимки), Corey Graves & Ronda Rousey Cook (Видео), EC3

87

– По-горе е вторият епизод от поредицата „Кухнята на Ронда“ от личната страница на Ронда Руузи. Заснет на 25 февруари във фермата на Browsey Acres, този епизод включва водещия на WWE Corey Graves. Грейвс и Руузи правят говеждото от Кобе в кухнята й. Съпругът на Руузи Травис Браун и приятелят му Бъри Джеси се присъединяват към тях за тест за вкус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Описанието на YouTube гласи така: „Коментаторът на SmackDown Corey Graves спира от Browsey Acres, за да сготви няколко такса с Ronda Rousey, използвайки месо от Kobe. Никой наистина не знае какво правят, но всичко се оказва невероятно вкусно.“

Free Instagram Followers

– WWE RAW Superstar EC3 навършва 37 години днес, докато бившият шампион на WWE Tag Team Рик Мартел навършва 64 години, а ветеранът по борба Майк Куакенбуш навършва 44. Също така днес щеше да навърши 94-ия рожден ден на легендарния диктор на борбата Ланс Ръсел.

– Суперзвездата от WWE NXT Chelsea Green отиде в Туитър днес следобед, за да документира новия облик на гаджето си, WWE RAW Superstar Зак Райдър. Както се вижда от трите туита по-долу, Грийн разкри как Райдър най-накрая се настани върху чистия бръснат вид. Райдър не е коментирал туитовете от това писане.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.