CM Punk отново отложи дебюта си в UFC

431

Измина повече от година и два месеца, откакто CM Punk напусна WWE и подписа с ММА организацията UFC, но все още не е ясно кога суперзвездата ще дебютира в новото си амплоа. Пънк ще трябва да се подложи на операция в гърба, а до хирургическата намеса се е стигнало, заради дискова херния. „Винаги съм имал тревоги в гърба. Бях толкова зле, че не можех да правя нищо почти месец. Не ми помагаха никакви масажи, дори акупунктура. Нищо не помогна“, коментира самият СМ Пънк.

Фил Брукс, както е истинското име на звездата, трябваше да направи своя дебют в ММА по време на събитието UFC 199, а негов противник щеше да бъде Мики Гал. 24-годишният боец е записал 3 победи, всичките чрез техники за предаване.

Бившият кечист обаче не се отказва и вярва, че ще успее да дебютира в професионалния бой. „Това е малко препятствие, но нищо повече. Оставам позитивен“, казва Брукс.

Free Instagram Followers

След операцията Пънк ще се възстановява около 6 седмици. Това дава възможности на straight edge-ра, че ще може да се състезава в Октагона до края на годината.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.