сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч CM Punk показва, че звездата от WWE го е изпращала за мач...

CM Punk показва, че звездата от WWE го е изпращала за мач на WrestleMania

70

WWE Backstage анализаторът CM Punk отиде в Twitter тази вечер с интересна реакция към отменянето на оригиналните планове на WrestleMania 36 .

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както отбелязахме тази вечер, WWE официално ни съобщи, че WrestleMania 36 вече няма да се излъчва от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида заради пандемията на коронавирус. WrestleMania все още ще се излъчва на 5 април в мрежата на WWE и плащане за преглед, но това ще се проведе в WWE Performance Center в Орландо, без тълпа. WWE също потвърди, че церемонията по въвеждането в Залата на славата през 2020 г. и събитието на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“ няма да се състоят от Амали Арена, както първоначално беше планирано през този уикенд. Докато тези две събития могат да се проведат в центъра за изпълнение, останалата част от WrestleMania 36 Week в района на Тапа, включително Axxess, е отменена поради избухването на COVID-19.

Free Instagram Followers

Пънк туитира малко след като WWE направи обявяването на WrestleMania 36 и заяви, че провеждането на шоуто на празно място е един от начините да се гарантира без бум за Роман Рейнс, който е готов да предизвика Универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг и да не гарантира фенове на скандали за Пънк.

„Е, това е един от начините да се уверим, че Роман най-накрая няма да бъде освиркан и никой не скандира за meeeeeeee“, туитва Пунк.

Един фен туитира обратно в Пънк и спомена как това е лоша сделка за WWE Hall of Famer Edge, тъй като първият му мач от сингли от преди 9 години, последен мач, стоящ срещу Randy Orton, ще се проведе в Центъра за изпълнение.

Пънк отговори: „Ооооо. Да, това със сигурност е гадно.“

Друг фен отговори на Пънк и го попита: „Това ли молиш за връщане? Както и на Backstage? Изглежда, че реакцията на тълпата не е твой елемент“.

Тогава Пънк отговори на този фен и като че ли показва, че WWE или някой Superstar наскоро се свърза с него за възможно връщане на пръстена в WrestleMania 36.

„Аз не съм този, който изпраща съобщения за мач с мен при мания. [Очите емоджи]“, пише Пънк.

Друг фен извика и се пошегува на крал барон Корбин, който излиза с „CM Punk!“ скандирайте записа.

„Корбин излиза със запис на CM Punk“, за да играе по време на мача. Краен ход на петата! Тогава получаваме Роман срещу Корбин глава 12 „, пише фенът.

Пънк отговори: „Това е толкова ултра мета и блестящо“.

Можете да видите свързаните с Пънк популации по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.