петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч CM Punk вицове за песнопения за него в празната сцена WWE PC...

CM Punk вицове за песнопения за него в празната сцена WWE PC SmackDown, WWE Backstage Промяна

67

Анализът на WWE Backstage CM Punk отиде в Twitter в петък и коментира съобщението на FOX Sports, според което цялата продукция в шоута в студиото ще бъде спряна поради пандемията на коронавирус, включително шоуто Backstage на FS1.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Супер разпалено! Трябваше да видя Омар следващата седмица! Все още не говоря с @RealPaigeWWE. Всички ще се върнем скоро, останете в безопасност всички! @ ReneeYoungWWE @ BookerT5x“, написа Пънк, добавяйки по-късно шега за WWE Hall of Famer и съвместно домакин Booker T няма WiFi.

Free Instagram Followers

Пънкът трябваше да се завърне този вторник, като в шоуто се появи и шампионката на NXT Rhea Ripley. Зад кулисите може да се върне на 24 март, но това не е определено от това писане.

Пънк туитира и отговор на фен, който се пошегува на евентуален пънк песен по време на снощния SmackDown на FOX, който се излъчваше без тълпа от WWE Performance Center заради коронавирусната пандемия.

„Те трябва да го направят, за да изглежда по-скоро като истинско шоу“, отговори Пънк.

Можете да видите туитите, свързани с Пънк по-долу, заедно с други коментари за промяната в графика на Backstage, както и реакцията му към Cage Fury Fighting Championships 82, когато той беше настроен да прави коментар.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.