сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Corey Graves носи една положителна за WWE предавания, които се записват без...

Corey Graves носи една положителна за WWE предавания, които се записват без фенове

73

Преди малко повече от седмица WWE обяви, че WrestleMania 36 ще излъчи като двуседмично стрийминг събитие, домакин на Роб Гронковски. В последния епизод на After The Bell , Кори Крейвс отвори подкаста с мислите си за тазгодишната WrestleMania.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Много нови новини излязоха през изминалата седмица по отношение на WrestleMania, който сега е твърде голям само за една нощ“, каза Грейвс. „Всеки има мнение по въпроса. Бих казал, че мисленето ми е любопитно. Ще бъде интересно. В това няма никакво съмнение.

Free Instagram Followers

„Ще спестя всякаква по-нататъшна преценка, докато не се случи събитието. Можем да обсъдим и да го разделим, както често правим.“

WWE пусна шоу програми на празни арени за своите седмични програми в Центъра за представяне като реакция на пандемията COVID-19 и правилата за социално дистанциране, въведени в много държави. Грейвс говори за положителния аспект, който предаванията донесоха, когато стана дума за промоции.

„Но междувременно, петък вечер Smackdown , понеделник вечер RAW [и] NXT всички се движат заедно с феновете и се дава наистина уникална перспектива на нашите шоу програми“, каза Грейвс. „Седях на дивана си и гледах по-голямата част от него или където мога да погледна. Очевидно отсъствието на фенове е очевидна разлика за всеки, който е гледал WWE преди, и бих казал, че има добри части и лоши части ,

„Ще започна с позитивното, че това, че промоциите са били невероятни. Чуването на суперзвезди, които успяват да преминат през тези промоции и да разкажат техните истории и наистина да се задълбаят в героите им, е наистина освежаващо и е хубаво. Като говорим пред жива арена пълен с хора, това може да те изхвърли и е хубаво наистина да видиш тези момчета като Сет Ролинс, Ранди Ортън или Едж наистина да могат да се гмуркат и да разказват история от гледна точка на героя си без никакво външно влияние, без фенове скандиране „какво“ или бумване твърде дълго или аплодисменти твърде дълго. И аз наистина харесвам динамиката, която се предоставя за определен аспект на шоуто. “

Гробове, прехвърлени към негативния аспект на спектаклите. Той кредитира Вселената на WWE като голяма част, която липсва в тези предавания. Той говори за това как нещата се чувстват различно без наздравица.

„Това каза, ако нищо друго не е доказано през цялото това диво време в нашия свят, това е, че всъщност Вселената на WWE, вие фенове, е най-голямата част от нашите предавания според мен“, каза Грейвс. „Очевидно е, че всички суперзвезди работят много много, за да осигурят на всички най-доброто възможно RAW или Smackdown опит като зрител от вкъщи, но човече, ти отнемаш този елемент от това да имаш жива, люлееща се тълпа, тя просто не чувствайте се правилно. Очевидно след време всичко ще се поправи и ще се върне към нормалното си състояние.

През уикенда, ESPN, излъчен през WrestleMania показва в тяхната мрежа. Преиграването на WrestleMania 30 направи добра оценка, а Грейвс отрази как протича събитието две нощи, след като получи контузия в края на кариерата си.

„Но ние трябва да направим нещо готино тази седмица с ESPN. Стигнахме до излъчването на класическата WrestleMania в тяхната мрежа. Успях да снимам на камерата, за да я добавя към тези предавания, за да държа всички в крак с това, което се случва в WrestleMania това година и трябва да седна отново и да гледам отново WrestleMania 30 “, каза Грейвс. „Бях там като фен в различно пространство на главата. Всъщност две нощи след контузията щеше да прекрати моята кариера в ринга, но просто седях в дома си и гледах енергията, когато Даниел Брайън побеждава Triple H и гледам на Superdome практически експлодирайте, всички бяха просто на крака, човек донесе съвсем ново измерение и ми напомни кое е толкова прекрасно и страхотно в спортните забавления и WWE и WrestleMania. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте After The Bell с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.