четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Даниел Брайън признава, че иска помощта на Дрю Гулак, Гълак попита какво...

Даниел Брайън признава, че иска помощта на Дрю Гулак, Гълак попита какво следва след загубата на Брайън

68

Както бе отбелязано, встъпителната среща за снощната камара на WWE Elimination Chamber плати за гледане Даниел Брайън побеждава Дрю Гулак в сингъл екшън.

По-горе е видео след мача на Брайън, който говори със Сара Шрайбер за победата. Брайън каза, че се чувства по-жив след мача. Никога не е искал просто да премине през движенията, иска да се бие със сърцето си, с кръв и черва и затова от години иска да се бие с Гулак. Брайън продължи със страстната си промоция и призна, че Гулак е много по-добър, отколкото смяташе за него.

"Сега искам да видя дали той е верен на думата си. Искам да видя дали може да ми помогне", призна Брайън.

Free Instagram Followers

По-долу е видео след мача на Гулак, който говори с Шрайбер за загубата му. Гулак говори за това, че е много вкоренен в това, което Брайън прави, когато стъпва на ринга. Познава Брайън, знае хитростите в книгата на Брайън и с течение на времето видя слабостите на Брайън. Гулак знае в сърцето си, че е по-добър от Брайън и че никой не е по-страстен от Гулак.

"В почивен ден отивам на състезание по борба. Виждам повече спортни забавления в почивния си ден. Момчетата ще се приберат вкъщи и ще седнат на дивана, а не аз. Изучавам това. И така, да, изучавам дупките в неговото игра и може би някой, когото погледнах, може би исках да им помогна, но в същото време не забравям, че трябва сам да си направя отпечатък и ако това означава да мина над него, ще направете го. Ще водя с пример ", каза Гулак.

Шрайбер посочи, че Гулак не е направил това в Елиминационната камара и попита какво следва. Гулак просто тръгна, за да завърши сегмента.

Изглежда, че враждата Гулак срещу Брайън ще продължи.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.