петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Даниел Брайън ще вземе време за WWE скоро, Брайън казва, че повече...

Даниел Брайън ще вземе време за WWE скоро, Брайън казва, че повече не иска да бъде борец на пълен работен ден

75

Суперзвездата на WWE SmackDown Даниел Брайън търси скоро да стане борец на непълно работно време.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Наскоро Брайън се появи в официалния подкаст на WWE Hall of Famers 2020 Bella Twins, чут по-долу и разкри, че WWE ще му даде 6 седмици отпуск за бащин отпуск след няколко месеца, когато съпругата Brie Bella роди второто им дете.

Free Instagram Followers

„WWE беше страхотна. Ще ми дадат 6 седмици отпуск по майчинство“, каза Брайън. „Който толкова малко места в Съединените щати правят това. Така че, ще се прибера вкъщи през първите 6 седмици, но след това не минава много време, докато договорът ми се изчерпи.“

Брайън продължи да говори за договора си за WWE, който изтича по-късно тази година и каза, че говори за следващото след това.

„Говорихме за това, което правим от там, но за мен, в съзнанието ми, това е почти … Мисля, че току-що свърших да бъда щастлив борец. Знаеш ли какво искам да кажа?“

След това Бела се озвучи и посочи как Брайън е намерил новата си страст, като е татко, и Брайън се съгласи. Брайън каза, че би искал да се бори веднъж месечно или веднъж на няколко месеца.

„И това е нещото – обичам да съм татко. Винаги ще обичам борбата. Винаги ще обичам борбата“, каза Брайън и добави акцента. „И винаги ще искам да се занимавам с борба, но когато кажа“ винаги искам да правя борба „, това означава, че може би веднъж месечно или веднъж на няколко месеца.“

По-късно Бри отбеляза как тя и Брайън се справят с лесен процес сега, като бавачка пътува с тях, но усещат, че второ дете ще ги принуди да променят графика и кариерата си.

Брайън беше принуден официално да се оттегли от акциите в ринга още в началото на 2016 г. поради проблеми, свързани със сътресението. Смяташе се, че той никога няма да се върне на ринга, но работи усилено, за да бъде медицински освободен да се състезава и най-накрая бе изчистен повече от две години по-късно, на 20 март 2018 г. Тогава Брайън се завърна на ринга в WrestleMania 34 на април 8, 2018 и се бори в първия си мач от 14 април 2015 г. WrestleMania 34 видя Брайън и Шейн Макмахон да победят Кевин Оуенс и Сами Зайн. Брайън е член на активния списък оттогава.

Все още няма дума за това какви разговори е провел WWE с Брайън за бъдещето му с компанията, или точно какво е планирал Брайън. Следете актуализациите, когато се приближим до 6-седмичния отпуск по майчинство, който вероятно ще го види изписан от сюжетните линии, докато не бъде върнат обратно. Близнаците Bella обявиха бременността си още в края на януари.

широчина = „100%“>

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.