сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Даниел Брайън за това, защо мисли, че може да победи Брок Леснар...

Даниел Брайън за това, защо мисли, че може да победи Брок Леснар следващия път, когато те се разминават

89

Даниел Брайън смая Вселената на WWE и света, когато преди две години обяви, че излиза от пенсията си, за да се състезава отново, след като беше принуден да се пенсионира през 2016 г. От момента на завръщането си в Брайън Брайън няма нито една секунда, прие се за даденост вторият шанс, който му се даде.

„Интересно е. Когато ти отнемат нещо, започваш да го оценяваш повече. Не осъзнаваш, че всеки момент това може да бъде отнето“, заяви Брайън по време на WWE “ The Bump“ .

След като се завърна, Брайън се изправи срещу Брок Леснар в мач за Шампиони срещу Шампиони в Survivor Series . Леснар излезе победител в този мач, но все пак това беше специална вечер за Брайън. Брайън отбеляза, че иска Леснар да „победи“ движението „Да“ Даниел Брайън, за да му помогне да се трансформира в „Новия“ Даниел Брайън, а Леснар направи точно това.

Free Instagram Followers

„Не смятам, че съм загубил този мач“, информира Брайън. „Никога не споменават това по WWE TV, но ако гледате този мач, аз никога не съм го изритал. Причината, поради която Брок никога не ме прикова, докато той не ме прикова. Но също така, аз преминавах от стария“ Да „Даниел Брайън към „Новия“ Даниел Брайън.

„Наистина исках да се възползвам от Брок Леснар, да ме пребие колкото може, защото чувствах, че трябва да победи стария Даниел Брайън от мен, и имам чувството, че той свърши много добра работа в това.“

Мат Кемп последва това изявление, като пита Брайън дали би искал да има реванш с Леснар в близко бъдеще.

„С Дрю [Гулак] ми помага да тренирам, не се съмнявам, че аз – никой не може да победи Брок Леснар – но вярвам, бих искал да имам още един [мач]“, призна Браян. „И с Дрю като мой треньор, мисля, че този път мога да изляза на върха.“

Можете да гледате пълното интервю на Брайън по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте WWE’s The Bump с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.