събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Даш Уайлдър планира да използва "Кеш Уилър" на индиите ?, Уайлдър прави...

Даш Уайлдър планира да използва "Кеш Уилър" на индиите ?, Уайлдър прави снимки в WWE в Twitter?

61

Изглежда Dash Wilder от The Revival планира да използва името „Cash Wheeler“, когато и ако напусне WWE по-късно тази година.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Dash, истинско име Даниел Уилър, подадено за запазена марка на име „Cash Wheeler“ в понеделник, 9 март. Следните описания за употреба бяха подадени в USPTO (Съединените щати за патенти и търговски марки):

Free Instagram Followers

„IC 025. US 022 039. G&S: Bandanas; Шапки; суитчъри с качулки; Ризи“

„IC 041. US 100 101 107. G&S: Развлечения под формата на състезания по борба; Развлекателни услуги, а именно изяви на живо от професионален борец и личности за спортни развлечения; Развлекателни услуги, а именно лични изяви от професионална борба и спорт развлекателна личност; развлекателни услуги, а именно борба с експонати и изпълнения на професионален борец и развлекател; предоставяне на новини и информация за борбата чрез глобална компютърна мрежа; предоставяне на онлайн интервюта, включващи професионален борец и спортен забавител в областта на професионалната борба и спортните развлечения за развлекателни цели “

Както вече отбелязахме, Dash притежава и следните търговски марки, свързани с The Revival: No Flips, Just Fists; Кажи Да; Топ момчета, машина за разбиване; #FTRKO; #FTR. Scott Dawson притежава следните търговски марки: No Flips, Just Fists; Кажи Да; Топ момчета; Машина за разбиване; #FTRKO.

Можете да кликнете тук, за да прочетете за неотдавнашната битка за запазена марка между The Revival.

Точно тази седмица беше съобщено чрез бюлетина на Wrestling Observer, че се очаква Revival да приключи с компанията сега. От известно време се съобщаваше, че договорът за WWE на Даусън ще изтече в началото на април, докато сделката на Даш му бе добавена време, за да компенсира, когато той беше навън с контузии. Сега се казва, че договорът за WWE на Dash няма да изтече до средата на юни тази година. Възраждането може да се окаже липсващо WrestleMania 36 тази година, след като първоначално се очакваше за много отборен мач с шампиони на SmackDown Tag Team Миз и Джон Морисън, защитаващи, но този мач може да не се случи поради творчески промени на картата на WrestleMania. Говори се, че The Revival напуска WWE вече повече от година, поради колко са недоволни от начина, по който са били използвани. Двете страни бяха в преговори за договори в различни точки, но беше съобщено, че The Revival отхвърли множество оферти, тъй като те просто искаха да напуснат.

На свързана бележка, Dash отговори на туитър в петък вечер от WWE 24/7 Champion Riddick Moss и очевидно направи снимка в WWE за авторски права назад и назад.

Мос написа: „Хубаво е да видя Smackdown, излъчващ се от центъра за изпълнение на Риддик Мос, където съм унищожил всички възможни атлетически рекорди и ги принудих да го преименуват. Добре, че направих това предложение преди да тръгна, не съм сигурен дали са отишли напред с него. “

„Вероятно не можех да го запазя с авторски права“, отговори Даш.

Dash не беше свършил с туит. След това той отговори на коментари от Джак Галлахър след тази седмица WWE 205 Live епизод от WWE Performance Center, в който имаше само един мач – 10-Man Elimination Match с 205 Live Originals vs. NXT Cruiserweights.

Този 205 мач на живо видяха Исая „Сверве“ Скот, Кушида, Тайлър Бриз, Оней Лоркан и Дани Бърч да победят Галлахър, Брайън Кендрик, Ария Дайвари, Майк Канелис и капитан Тони Низ, заедно с Братя Сингх.

Галахер отговори на GIF от Swerve и Kushida, изпълнявайки двоен отбор, и написа: „Те имаха пет секунди. Те взеха пика.“

Даш отговори: „Всички го правят сега. Тъжно, наистина. Съжалявам, че трябваше да преминеш през това.“

Следете актуализации за бъдещето на WWE на Revival. Можете да видите съответните туитове по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.