DDP ще бъде въведен в Залата на славата

489
Diamond Dallas Page

Официалният сайт на WWE обяви, че Diamond Dallas Page (DDP) ще бъде въведен в Залата на славата на 31 март, като част от Випуск 2017-а.

DDP започва кариерата си на необичайната 32-годишна възраст като мениджър на Върн Гание в American Wrestling Association, докато все още работи като мениджър на нощен клуб във Флорида. С бляскаво облекло и бижута, както и шумно поведение, Пейдж често е придружаван от красавици, които нарича „диамантените кукли“. В ролята си на мениджър помага на отбора Badd Company да спечели Отборните титли на AWA.

След подписването си с WCW, Пейдж води The Fabulous Freebirds до Отборните титли на WCW, след което подпомага кариерите на Скот Хол, Кевин Наш и Гарвана. През 1991 г., на 35-годишна възраст, започва редовно да участва в мачове. Въпреки че късният старт прави шансовете му за успех да изглеждат слаби, мотивацията му и усърдната му работа дават резултат.

Free Instagram Followers

DDP печели Телевизионната титла на WCW като злодей, но популярността му избухва след като отказва членство в групировката nWo. Постепенно печели подкрепата на феновете с хилядите начини, по които изненадва опонентите си с финишъра си Резача на диаманти. По време на враждата си с nWo и един от най-известните членове на групировката, Randy Savage, Пейдж се превръща в една от най-популярните звезди в компанията, като дори си партнира на екрана със знаменитости като баскетболиста Карл Малоун и телевизионната икона Джей Лено.

Големият триумф идва през 1999 г., когато Пейдж побеждава Рик Флеър, Хълк Хоган и Стинг, с което печели Световната титла на WCW. Преди компанията да бъде закупена от WWE през 2001 г., Пейдж печели титлата общо три пъти. На по-късен етап си извоюва Европейската титла на WWE, която успешно защитава на WrestleMania.

След като прекратява кариерата си на ринга, DDP започва да помага на други да вземат контрол над живота си. Той е създател на програмата DDP Йога, базирана на упражненията, осигурили дългогодишната му физическа кондиция.

Пейдж се присъединява към Кърт Енгъл, Рокендрол Експреса и Теди Лонг, които са останалите обявени нововъведения в Залата на славата тази година.

Източник: WWE.com

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.