вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Дейви Бой Смит-младши, за да привлече баща си в Залата на славата...

Дейви Бой Смит-младши, за да привлече баща си в Залата на славата на WWE

133

Днес на „След камбаната“ бе обявено, че „Британският булдог“ Дейви Бой Смит ще бъде официално въведен в клас на Залата на славата на WWE от 2020 година.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Кори Крейвс разговаря с членовете на семейство Харт Тайсън Кид, Наталия и Дейви Бой Смит-младши, за да отпразнува новините. Смит младши разкри, че ще въведе баща си в Залата на славата на WWE.

Free Instagram Followers

„Отдавна закъсня, но аз съм наистина развълнуван и се радвам да въведа баща си в Залата на славата“, казва Смит-младши „Това е нещо страхотно не само за моето семейство, но и за WWE Вселената, и аз съм толкова развълнуван и закачен за това. “

Наталия говори за влиянието на Британския Булдог върху борбата с проф. Тя каза, че неговото въздействие е това, което го прави Зала на известността.

„Сякаш времето никога не е било по-добро. Фактът, че ние гледаме колко WWE е нараснал след разцвета на Британския Булдог. Гледаш дори само английска борба, толкова много хора, а не само английска борба, толкова много хора в нашата индустрия казва, че британският булдог ги е вдъхновил да влязат в WWE, и те поглеждат назад към този мач, който Брет и Дейви имаха на стадион Уембли през 1992 г. и казват, че това е бил мачът, който гледах. Това беше мачът, който ме вдъхнови да направим това “, каза Наталия. „Чувствам се, че това наистина прави Зала на известността е колко вдъхновяват хората. Работата на Дейви и неговото наследство от Британския Булдог е издържала изпитанието на времето и той все още е толкова важен за културата на WWE днес.“

Кид каза, че знае, че това ще се случи някой ден. Той признава, че WWE не може просто да вкара масово количество хора в Залата на славата наведнъж. Той го нарече идеалния момент за въвеждането на британския булдог.

„Толкова е страхотно. Знаех, че разбира се, че ще се случи. Беше въпрос само кога. Разбрах, че залата на славата всъщност не е състезание. Никъде не отива. Имаме нужда от определен брой хора и звезди всяка година “, каза Кид. „Не можеш да поставиш всички в тази първа година, така че беше просто въпрос коя година ще бъде най-добрата година. Очевидно е, че тук сме през 2020 г. Това е страхотно и предстои дълго.“

Грейвс попита Смит-младши за всички срещи на британския булдог, които му се открояваха. Двамата с Кид говориха за мача си за Европейско първенство в Германия и за това как Смит-младши гледаше предварително записания мач с баща си, докато той държеше европейското първенство.

„Мачът за европейското първенство, който имаше в Германия през 1997 г. Това със сигурност идва на ум“, каза Смит. „Много от страхотните мачове, които имаше с Dynamite Kid срещу Dream Team на WrestleMania 2, това беше невероятен мач.

„Мисля, че е страхотно Хари за онзи мач за европейска титла, ако е записан предварително. Записан е няколко дни по-рано в Германия. Беше вкъщи нали? Първият път е в ефир, Хари го гледа с него, което е рядко нещо [защото] RAW е на живо „, каза Кид. „Не можете да гледате мача с човек, който е в него, докато се излъчва.“

Друг мач, който се открояваше, беше отборът за отбор с десет мъже, който имаше династията Харт в In Your House 16: Canadian Stampede. Смит-младши и Кид разговаряха за атмосферата на мача в „Садледом“.

„И мачът на канадския“ Стамп „от 1997 г. Това беше един от любимите ми моменти в борбата“, каза Смит. „Когато всички онези момчета влязоха, TJ, които бихте запомнили, можехте просто да намалите електричеството.

„Хари и аз седяхме един до друг. Не можехте да говорите“, каза Кид. „Не можахме да се чуем през целия мач. Лудост.“

Смит-младши е извън WWE от 2011 г. Грейвс му даде време да обсъди какво прави, откакто напусна WWE, където работи за MLW и бъдещата му възможност да участва в Carnival Champion, турнир, който баща му и Dynamite Kid са участвали и преди.

„Значи се състезавам с борбата за главна лига. Също така съм правил много неща преди това с New Japan Pro Wrestling и печелех някои златни шампионати там и дойде, ще се състезавам през 2020 г. Карнавалният турнир за цял шампион по Япония Pro Wrestling Champion. И аз съм много развълнуван от това, защото същият този турнир, това е сингъл турнир, в който баща ми се състезава през 1993 г., след като напусна WWE и преди да отиде в WCW и един, в който Dynamite Kid се състезава в И 1991 г. Има много родословия. Наистина се вълнувам от това „, каза Смит. „Прегръщам японската култура. Научих езика и готвех и част от храната. Имам взрив там и беше страхотно. Поддържам се зает. спечелих няколко шампионати по граплинг. Извърших много ММА тренировки, опитвайки се да бъдем по-добри от най-добрия период. “

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте After The Bell с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.