вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Денис Родман, Хълк Хоган и други говорят WCW на Родман се изпълняват...

Денис Родман, Хълк Хоган и други говорят WCW на Родман се изпълняват в нов документален филм за WWE (видео)

67

По-горе е нов трейлър за документалния филм на WWE Untold за легендата на НБА, Баскетболната зала на известните и бившата звезда на WCW Денис Родман.

"WWE Untold: Rodzilla Runs Wild" ще премие в мрежата на WWE тази неделя от 10 ч. ET през секцията по заявка. Този нов трейлър потвърждава, че няколко звезди са били интервюирани за новото парче, включително Родман и Ерик Бишоф, плюс WWE Hall of Famers Diamond Dallas Page и Хълк Хоган.

Темите на дискусията в специалния включват ролята на Родман в nWo и неговият мач с Хоган срещу DDP и звездата от НБА Карл Малоун на WCW's Bash at the Beach 1998 срещу заплащане, който беше спечелен от Team nWo.

Free Instagram Followers

"Малоун никога не е мечтал като малко дете да бъде баскетболист", каза DDP. "Мечтаеше да бъде борец."

Бишоф добави: "Мисля, че съвпадението с таг, включващо Карл Малоун и Денис Родман, беше един от акцентите в моята кариера."

Хоган си припомни как бившият треньор на Чикаго Булс Фил Джексън го нарече да търси Червея. Мачът на големия таг с баскетболните звезди дойде само месеци, след като Родманс Булс победи Юта Джаз на Малоун във финала на НБА същата година.

Хоган каза: „Накара ме Фил Джаксън да ми се обади и отиде:„ Къде е моят човек? Къде е моят човек? “ Отивам: „Родман, Фил Джаксън продължава да ми духа, трябва да се върнеш“. Той отива: „Не искам да се връщам!“ Всички линии бяха замъглени. "

Докато Хоган и Родман спечелиха мача на The Bash, Малоун достави резачка за диаманти на Родман. Родман разкри реакцията си, след като взе Диамантената резачка от Малоун.

"Когато ме удари с диамантената резачка, казах:" Слава Богу, че всичко свърши ", каза Родман, смеейки се.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.