вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Денис Родман иска да се бори Роб Gronkowski в WWE

Денис Родман иска да се бори Роб Gronkowski в WWE

125

Легендата на НБА Денис Родман се интересува от борбата с новия WWE Superstar Rob Gronkowski.

Както се вижда в клипа по-горе от новия документален филм "WWE Untold: Rodzilla Runs Wild" в мрежата на WWE, The Worm коментира евентуално изправен пред Gronk.

„Някой ме попита:„ Денис, искаш ли отново да се бориш? “ Мога да ви кажа човек, когото наистина бих искал да се боря. Това е „Марковски“. Искам да кажа, Роб … онзи човек от Нова Англия – каза Родман.

Free Instagram Followers

Родман се съгласи, когато интервюиращият нарече бившия патриоти от Нова Англия Роб Гронковски.

"Той говори много s – t", каза Родман за трикратния шампион в Супербоул. "Аз съм на 50 години, вие сте на 32, 33 години, страхотно. Няма значение за мен, нека да продължим и да направим това – т. Това не означава, че не правя пари, аз просто ще вляза там и ще се борим задника му. f – k, нека влезем там и да го направим. "

30-годишният Gronk наскоро подписа WWE договор за борба за компанията и ще бъде домакин на WrestleMania 36 следващия месец. Както се вижда във видеото по-долу, Gronk направи официалното си завръщане в компанията по време на SmackDown от миналия петък на FOX. Очаква се той да се бори в първия си мач на WWE SummerSlam в Бостън по-късно тази година. Родман не се е появил на ринга за голяма промоция за борба след WCW дните си през 1999 г. Коментарите, направени от Родман, са направени преди завръщането на Гронк в WWE.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.