понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Длъжностните лица на град Тампа правят съобщение относно WrestleMania 36

Длъжностните лица на град Тампа правят съобщение относно WrestleMania 36

76

WrestleMania 36 на WWE ще продължи напред, както е предвидено, поне засега.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както отбелязахме, висши служители на WWE и местни служители се срещнаха днес в Тампа, за да обсъдят статуса на WrestleMania 36 и пандемията на коронавирус. Местните служители също обсъждаха възможната отмяна и промени в други събития в района.

Free Instagram Followers

След като WrestleMania все още е на 3 седмици, официалните лица са решили, че все още не искат да отменят събитието.

„В момента WrestleMania излиза около три седмици“, заяви днес следобед комисарят на Хилсбъро Ле Милър. „Стигнахме до извода, че в този момент не искаме да дърпаме тази тапа. Въпреки това искахме да му дадем поне седмица, за да видим какво ще се случи, ако WWE въобще ще направи нещо. в този момент те не ще ми предложат да се съберем на спешна среща, за да обсъдим какво правим в този конкретен момент. “

Беше отбелязано, че WWE и местните служители ще се съберат през следващата седмица, когато се приближим до 5 април, който е денят на WrestleMania 36 с плащане за оглед от стадион Raymond James в Тампа. WrestleMania 36 Week и събитията по борба извън WWE ще започнат в района няколко дни преди това.

Кметът на Тампа Джейн Кастор и градските служители отмениха събитията през уикенда в района, включително River O’Green Fest, но не взеха същото решение за WWE, тъй като все още имат няколко седмици.

Окръжният прокурор Пол Джонстън каза, че всяка изпълнителна заповед, която издават, е за седем дни, така че два пъти ще трябва да я издадат отново, за да отложат или анулират събитието.

„Всяка заповед за спешни случаи, която този съвет създава, има живот от седем дни, така че ще трябва да го удължим поне още два пъти между сега и WrestleMania, така че да имате време да го обмислите“, каза той.

Следете за повече актуализации на огнището на COVID-19, влияещо на света на борбата. Аудио на частта от срещата относно WrestleMania ще се появи в днешното издание на подкаста The Wrestling Inc. Daily, който ще падне днес следобед. Кликнете тук, за да се абонирате за iTunes.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.