събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Дрю Макинтайър казва Брок Леснар „Получава го повече от всеки, с когото...

Дрю Макинтайър казва Брок Леснар „Получава го повече от всеки, с когото някога съм говорил“

98

Наскоро Дрю Макинтайър говори с Джеймс Дилоу от подкаста The Gorilla Position, за да говори за предстоящия си мач с Брок Леснар на Wrestlemania 36 .

Макинтайър каза, че едно от нещата, които го продължават, докато се бори в независимата верига, си представяше графиката на мача на себе си и Брок Леснар. Той каза, че поема нещата всеки ден, но се спира да се бори с Брок Леснар.

„Това е нещо, което със сигурност ми отне момент, за да се заемем“, каза Макинтайър, „а именно когато видях графиката, защото използвах това изображение като мотивация от времето си извън компанията. Дори и времето ми да се върна в WWE, крайната ситуация на мечтите е Брок Леснар. Той е най-голямата атракция, която имаме, и просто толкова непредсказуема и правдоподобна.

Free Instagram Followers

„Искам да изградя тялото си, за да застана пред него и да изглеждам така, сякаш бих могъл да се преборя с Брок Леснар. Искам да стана достатъчно добър на ринга, че трябва да мога да ходя с пръсти до пети с Брок Леснар, и искам да стана достатъчно добър на микрофона, че мога да ходя с пръсти до пети с Пол Хейман. “

Макинтайър кредитира Леснар, че му е помогнал да стане по-добър борец във времето, в което са работили заедно. Той каза, че няма такъв като Леснар.

„Той е много интелигентен човек, когато става въпрос за бизнеса, е начинът да го поставим. Както той го получава повече от всеки, с когото някога съм говорил“, каза Макинтайър, „и наистина ми помага да мисля за неща, които просто не бихте искали“ помислете за това и не много хора биха могли да ви научат, защото никой не е достигнал съвсем нивото, на което е достигнал.

Макинтайър заяви, че Леснар е един от най-големите борци за всички времена, приписвайки много на привлекателността на Леснар като борба привличане на неговата правдоподобност и непредсказуемост.

Макинтайър каза, че мачът с Леснар ще бъде тежък удар, тъй като нито той, нито Леснар се страхуват да влязат физически на ринга. Той каза, че не се изнервя от влизането в мача и че пътуването му до този мач го е подготвило да води WWE като основен човек. Той каза още, че иска последният му мач с Леснар да продължи.

„Искам да кажа, без значение какво ще бъде най-големият мач в моята кариера и огромен мач, но очевидно в идеалния случай би било невероятно да затворим шоуто. Смятам, че е много важно да затвърдим някой талант от най-високо ниво за бъдещето „, Каза Макинтайър. „Мисля, че сме в състояние, в което това може да бъде наистина добър момент за мен и дано за феновете и дано бъдещето на WWE.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Gorilla Position с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.