четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Дрю Макинтайър на Брок Леснар, който му казва да повиши титлата на...

Дрю Макинтайър на Брок Леснар, който му казва да повиши титлата на WWE, Джон Моксли нарича Леснар "мързелив"

102

WWE RAW Superstar Дрю Макинтайър наскоро говори с talkSPORT и беше попитан дали е безопасно да се каже, че изпълнителният директор на RAW Пол Хейман има високо мнение за него. Дрю беше попитан и какво представлява RAW за Дрю, откакто Хейман влезе на власт миналата година.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Дрю каза, че Хейман винаги е бил негов привърженик, дори в своите 3MB дни. Той също така разкри, че Хейман е в крак с него, когато е работил за Габе Саполски в EVOLVE. Дрю също така кредитира Хейман за настоящия му тласък, който ще го накара да предизвика клиента на Хейман в WrestleMania 36 – WWE Champion Brock Lesnar.

Free Instagram Followers

„Хейман е някой, който винаги е имал Дрю Макинтайър, дори и в 3MB дни“, разкри Дрю. „Той все още ще ми даде положителни отзиви. Какво бих могъл да направя, какво бих могъл да опитам, и той винаги е бил в моя ъгъл. Очевидно извън компанията работих с Evolve с Габе Саполски, който е протеже на Пол Хейман и аз бях лицето от Evolve дълго време, така че е доста готино, че Пол водеше раздели с Гейб.

„Успях да работя с протежа и най-накрая се върнах да работя с господаря и когато най-накрая се овладя и получи повече власт, реших, че няма да се изненадам, ако получа повече свобода. Това е, защото някой познава Дрю Макинтайър по-добре от мен познавам Дрю Макинтайър и това е Пол Хейман. И той каза на всеки, който трябва да го каже: „Нека този човек има възможност. Просто му дайте шанс. Дори и да не го видите като добър човек, дайте му шанс. Той може да ви изненада. “

Дрю добави: „И мисля, че точно това се случва, че Пол излиза от пътя си, за да се увери, че получавам възможността да покажа кой всъщност е Дрю Макинтайър“.

Що се отнася до враждата му с Леснар, Дрю беше попитан за това, че Леснар изглежда „супер мотивиран“, за да го накара да изглежда страхотно и да преодолее враждата им. Интервюиращият отбеляза как в миналото Дийн Амброуз (Джон Моксли) обвини Леснар, че е мързелив за техния мач на WrestleMania 32. Той попита Дрю дали отношенията му с Леснар са различни.

– Той е човекът – каза Дрю за Брок. „Не знам какво се случи с Амвросий и тяхната ситуация. Той е някой, с когото съм приятел и с които имах толкова страхотни мачове, така че не знам какво се случи там. Но, по моя опит, Брок си отиде отгоре и отвъд, за да гарантирам, че изглеждам толкова добре, колкото е възможно да изглеждам. Все още се опитвам да преодолея факта, че преди няколко седмици, когато изтъкнаха, че Рикошет ми оказва съдействие в „Румбъл“, ме изтичаха на микрофон малко. По принцип Пол Хейман ги изгражда, за да продаде противника за мача на Брок, но този път беше обратното. Пол ме затича, почти като „почакай малко, притесняваме ли се за този човек?“

„Тогава излязох, погледнах Брок в очите и го пуснах три пъти. И, сигурно сигурно сте забелязали, един от тези ритници не е задължително планиран! Той излезе от пътя си и почувства тълпата, защото така добър той е и аз съм професионалист. Нямаше физически сигнали, така че просто продължихме. И аз бях като: „Леле, този човек е невероятен“ и се радвам, че съм на ниво, където мога да го прочета в същото време. Ние работим заедно тук и той е повече от готов да отиде зад борда, за да ме накара да изглеждам възможно най-добре и да ме накара „.

Преди няколко седмици отбелязахме как се появи видеоклип на Леснар, напомнящ на Дрю да вдигне пояса на WWE Title, след като пусна Леснар с Клаймор Кикс на сцената. Дрю беше попитан за този момент.

„Бях толкова в него [победи]! Но аз не забравих това, той [Брок] усети това в момента и каза„ направи го! “ Камерата току-що го вдигна, но точно толкова е инвестирал в това “, каза Дрю. „Той направи това обаждане, защото почувства тълпата. Никой, който се продава като Брок Леснар и двама, не се чувства като тълпа като Брок Леснар. В моя опит на всеки, с когото съм бил на ринга и дори съм разговарял с него зад кулисите по отношение на научавайки, че е уау, този човек го получава повече от всеки, с когото съм говорил. Има ниво на суперзвезда и е над ниво, а ето и елитното ниво, до което стигат много малко хора.

„В момента правя всичко възможно, за да стигна до това ниво, защото искам WWE да бъде толкова голям, колкото е възможно, и искам тези оценки да се върнат обратно. Аз съм като дете в колежа отново като бях с Шон Майкълс в NXT, правейки си бележки. Искам да стигна до това ниво. “

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.