понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Дрю Макинтайър разговори Възможна WrestleMania WWE титла спечели без фенове в сградата

Дрю Макинтайър разговори Възможна WrestleMania WWE титла спечели без фенове в сградата

66

За първи път в историята WrestleMania ще се проведе в Центъра за изпълнение в Орландо, Флорида, поради пандемията COVID-19. Също така WrestleMania ще бъде домакин на Роб Гронковски в събитие за две нощи.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Дрю Макинтайър ще бъде от хедлайнерите на шоуто, тъй като ще предизвика Брок Леснар за WWE Championship. Макинтайър разговаря с metro.co.uk, за да говори за неговия начин на мислене да влезе в мача.

Free Instagram Followers

„Никога нищо не е направено по лесния начин. Имал съм много препятствия, поставени на пътя, било то извън сили или аз“, каза Макинтайър. „Това не е битка, в която воювам себе си. Това е битка, в която се води света. Но въпреки това, ние ще стигнем до там. Имаме WrestleMania вече два дни, така че без значение какво, все пак ще победя Брок Леснар за титлата.

„Може да не е как съм го предвидил в главата си, но ви уверявам, светът никога няма да забрави тази WrestleMania.“

Мнозина са се замислили върху решението на WWE да продължат да държат WrestleMania, без да присъстват фенове. McIntyre каза, че се гордее с решението на WWE, тъй като може да осигури бягство за феновете, които гледат шоуто.

„Ще продължим, докато е безопасно“, добави Макинтайър. „Просто съм много щастлив и горд, че все още продължаваме да осигуряваме на хората бягство. За мен едно, хората няма да забравят това, а две – това ще бъде предизвикателство.

„Винаги обичам да предизвиквам себе си. Въпреки че е прекрасно да бъда на стадион, пълен с фенове, които крещят, а моето семейство и приятели и съпруга там, но сега тази камера ще бъде моя лична публика.“

Макинтайър продължи с мисленето да даде на феновете бягство от новинарския цикъл COVID-19. Той обясни, че това ще бъде не само моментът му на WrestleMania, но и момент за всички, които гледат.

„Ще намеря уникални начини да играя на тази камера и да достигна до всички вкъщи и да им отнема ума от всичко, което се случва“, каза Макинтайър. „Сега няма да бъде толкова моят момент, колкото се надяваме нашият момент.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.