сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джеф Харди на любимия си опонент на WWE, с когото може да...

Джеф Харди на любимия си опонент на WWE, с когото може да се види, че се екипира

63

След последния епизод на WWE Backstage , Джеф Харди отговори на въпроси на феновете, чрез Twitter, относно кариерата си и къде би искал да продължи напред. Първият въпрос, който му беше зададен, беше свързан с любим сюжет, в който е участвал.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„През годините би трябвало да кажа сюжета с мен и The Undertaker“, отговори Харди. „Това беше огромно за моята сингъл кариера.“

Free Instagram Followers

Въпреки че Джеф все още не е бил на марката Черно и злато, той беше попитан срещу кой борец от NXT може да се види, че се вдига в близко бъдеще.

„Ако трябваше да се боря с някого от NXT, ще трябва да е Родерик Силен“, заяви Харди. „Имах удоволствието да се срещна с този човек. Никога не сме ходили лице в лице, така че, мисля, че би било хубаво.“

Сега, когато той е изчистен да се състезава, Джеф е по-гладен от всякога да се издигне на върха, за пореден път. Той споделя своите мисли за това какво би искал да постигне следващото в кариерата си с WWE.

„Това е дълъг участък, но определено бих искал да не е задължително главното събитие WrestleMania, но да имам голям мач на сингли в WrestleMania, преди да съм приключил. И така, в следващите 2-3 години. Това е огромна цел, която постигнах“ м настройка за себе си „, обяви Харди.

През 20-те години, в които Джеф беше част от WWE и всички мъжки суперзвезди, с които се сблъсква, Джеф казва, че е имало един специфичен борец, който е бил неговият любим да се свързва.

„Бог да си почине душата. Скъпо ми липсва. Трябва да е Умага“, каза Харди. „Той беше един от любимите ми състезатели, с които бях на ринга. Имахме страхотна вражда и аз го пропускам всеки ден.“

Последният въпрос, който му беше зададен, беше свързан с кого би искал да маркира екипа. Сега, когато договорът на брат му Мат Харди е изтекъл с WWE, Джеф има в предвид друго лице, което смята, че може да бъде чудесен партньор за него.

„Без колебание ще трябва да е R-Truth“, заяви Харди. „Ние сме на музикалната сцена и мисля, че бихме се направили комплимент много добре.“

Можете да видите пълното интервю на Джеф Харди по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте WWE Backstage с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.