вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джеф Харди разкрива WWE връща старата си тематична песен

Джеф Харди разкрива WWE връща старата си тематична песен

119

Както видяхме по-горе, специалното издание на WWE на The Bump излезе по-рано днес с Джеф Харди, Дрейк Маверик, Браун Стройман, Алекса Блис и Ксавие Уудс.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Харди, правейки първата си изява в The Bump, разкри, че WWE му връща песента „No More Words“ скоро.

Free Instagram Followers

Джеф се върна в действие на SmackDown от миналата седмица на FOX от WWE Performance Center и победи крал барон Корбин. Харди призна, че е различно представяне пред тълпата и каза, че е представил нещо по-голямо за завръщането си, но това е просто нещо, с което трябва да се справя заради начина, по който светът е в момента.

„Очаквам с нетърпение отново да бъда пред тълпата, защото мисля, че връщам старата си тема от 2008-2009 г., наречена„ Няма повече думи “и отново ще бъде специална“, разкри Харди.

Домакините попитаха Харди дали потвърждава връщането на темата, която можете да чуете по-долу.

„Потвърждавам го в момента, да“, каза Харди.

Джеф беше попитан за последните му коментари за WWE Backstage, за това как той планира да бъде различна версия на Джеф Харди през 2020 г. Той разказа как най-голямата разлика е новата му татуировка на гърба, за която можете да прочетете и видите, като кликнете тук. Джеф каза, че татуировката показва демон, преобличащ се от гърба му, и каза, че това го прави уникален и различен от начина, по който е бил преди.

Джеф, който наскоро спомена евентуална вражда с Роман Рейнс, след това разкри, че той също иска програма с „The Fiend“ Брей Уайат.

„Току-що имам много луди идеи“, казва Джеф за бъдещето си в WWE. „Хората, които ме питаха през последните няколко месеца:„ На кого искаш да се бориш, че никога не си се борил? “ И аз просто отивам в Роман Рейнс, но продължавам да забравя „The Fiend“ Брей Уайат.

„Имам всички тези щури идеи, които могат да се придвижат напред в този абстрактен свят между нас двамата. Виждането на“ The Fiend „на Bray Wyatt определено е един мой огромен мач.“

Все още няма дума дали WWE обмисля Hardy vs. The Fiend, но ние ще ви държим в течение.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.