петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джеф Харди се завръща в WWE с нова задна татуировка и нов...

Джеф Харди се завръща в WWE с нова задна татуировка и нов ход (видео)

69

Тази седмица WWE SmackDown на FOX от WWE Performance Center видя, че Джеф Харди се завръща от контузията си в краката през 2019 г., за да победи King Baron Corbin в единични екшъни.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Не само, че Джеф дебютира нова татуировка на гърба, той дебютира и нов ход – Twist of Fury. Новата версия на неговия Twist of Fate вижда Джеф да свали опонента си подобно на люлеещ се шийник, вместо направо надолу, както той и брат Мат Харди правят от много години. Възможно е новият стил на придвижване и смяната на името да имат нещо общо с брат Мат Харди, използвайки Twist of Fate в друга промоция сега, когато той напусна WWE.

Free Instagram Followers

Видео от мача на Харди срещу Корбин можете да видите по-горе, а по-долу е видео на Джеф, който говори с Кайла Бракстън след победата. В това видео той показва и новата си татуировка на гърба. Кайла спомена как беше малко по-различно тази седмица и попита какво е да се представяш без тълпа.

– Е, аз съм съвсем различен – каза Джеф. „Но имаш право, беше изключително различно да си там пред“ Невидимите „и имам чувството, че съм част от първата в историята зона на здрача SmackDown, в известен смисъл. Беше много странно, защото аз естествено, в съзнанието ми, мислеше да се върна във Вселената на WWE, която познавам, с хлопките и джука, и всички толкова добри неща, но това е, човече. С това, което се случва в света, ние трябва да се справят с това и да правят най-доброто от всеки ден. “

Джеф спомена за евентуална вражда с Роман Рейнс за втори път през последния месец, когато Кайла го попита кого може да му хвърли окото, след като е победил Корбин. Той също призна, че е фен на Корбин.

„Да, със сигурност“, каза Джеф, когато го попита дали има поглед върху някой, който да продължи след това. „Имам чувството, че има нещо между мен и Роман царува някъде по пътя, но крал Корбин, аз съм фен. Трябва да бъда честен. Аз съм му фен, така че за мен беше чест да бъда там с него тази вечер, защото обичам да мразя този човек. “

Кайла благодари на Джеф за интервюто и точно тогава се похвали с новото мастило, като нарече дизайна версията на Джеф Харди през 2020 г. Той също така разкри, че е започнал да прави парчето през юли 2019 г., само няколко месеца след като беше поставен на рафта с контузия на крака след WrestleMania 35.

„Хубаво е да се върнем и между другото, това е версията на Джеф Харди за 2020 г.“, каза той, докато се обръщаше, за да покаже новата татуировка на гърба. „Започнах го през юли и не успях да го довърша, защото беше изтезание, за да го направя, но това е достатъчно добро. Винаги съм искал обратно парче и ето го.“

Съпругата на Джеф Бет Харди, която мълчи в Twitter, след като семейните проблеми станаха публично достояние в социалните медии миналата есен, се върна в Туитър тази вечер, за да похвали съпруга си и да коментира новата му глава. Освен това тя изглежда потвърждаваше новата промяна на финала за Джеф, тъй като имаше някои спекулации, че Майкъл Коул просто е сгрешил името „Twist of Fury“ по време на коментар.

Тя туитва: „FURY >>>“

„Добре дошли обратно, @JEFFHARDYBRAND! Не бих могъл да се гордея с теб повече от тази вечер. Ти си абсолютно вдъхновение. Истинската дефиниция на решителността и устойчивостта. Завинаги моята Главна вечер, ти си #JeffHardy #CharismaticEnigma на # SmackDown # 2020JeffHardy #NewChapter “, написа Бет в друг туит, за да посрещне съпруга си на ринга.

Това беше първият мач на Джеф от април 2019 г. Все още няма дума за това какво WWE е планирала за него сега, когато Мат си отиде от WWE, но се носят слухове за поредния силен тласък на синглите.

Следете актуализации за завръщането на Джеф. Можете да видите пълните туитове от Beth по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.