неделя, януари 17, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джейк "Змията" Робъртс казва, че Шон Майкълс и Брет Харт са били...

Джейк "Змията" Робъртс казва, че Шон Майкълс и Брет Харт са били "най-лошите световни шампиони"

88

Джейк „Змията“ Робъртс се счита от повечето фенове по борба за един от най-големите борци, които никога не печелят световното първенство на WWE. Докато феновете може да са разстроени, любимият борец никога не е държал шампионата, Робъртс не чувства същото.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Робъртс говори с подкаста на FlipDaScript, където той каза, че неговият герой никога не се е нуждаел от шампионския пояс, за да бъде звезда, така че WWE никога не му е поставил колана. Той каза, че другите борци нямат толкова късмет.

Free Instagram Followers

„Знаеш понякога, когато заведеш някого на място и ще направиш звезда, преместваш ги нагоре по стълбата“, каза Робъртс. „Тогава най-накрая, в един момент, вие им слагате онова заглавие, което ги прави звезда. Те могат да правят пилешка супа от пилешки s –. Това се случва много пъти. Никой никога не е казвал, че The Ultimate Warrior може да се бори, добро нещо, защото те ще ги излъжат.

Робъртс каза, че така или иначе никога не е искал колана, тъй като не е искал да се справи с всички външни отговорности, които произтичат от това, че е главен шампион, и отново заявява, че не му трябва колана. Робъртс спомена двама борци, които смяташе, че се нуждае от колана, за да се разглежда като звезди.

– Шон Майкълс, Брет Харт – каза Робъртс. „Тези парченца се нуждаеха от заглавия.“

Робъртс изясни, че никой няма да им обърне внимание, когато са в съответните екипи за етикети. Той каза, че Майкълс и Харт са най-лошите световни шампиони.

– Проверяваш човека с книги, проверяваш книгите – каза Робъртс. „Брет Харт и Шон Майкълс бяха най-лошите шампиони от всички. Те не вложиха пари в банката.“

Робъртс би казал „Каменният студ“ Стив Остин беше най-добрият световен шампион и казва, че за да бъдеш добър световен шампион, трябва да имаш митичния фактор „то“. Робъртс каза, че Хълк Хоган също го е имал. Той призна, че Майкълс е имал „го“ фактор, който Харт не е имал, но и двамата са с твърде малък ръст, за да бъдат вярващи звезди.

„Можете ли да видите Шон Майкълс да се изправи пред Андре [великанът]?“ – попита Робъртс. „Благодаря ви много. Моят случай е приключен.“

Робъртс отбеляза, че един страхотен изпълнител трябва да има харизма и да продава билети.

Робъртс не дръпна удари с Харт и Майкълс, наричайки Монреалския винтов удар „шега“ и се замисли върху това, което доведе до един от най-емблематичните моменти на борбата.

„Знаеш ли какво се е случило там. Имаш две малки б-с, които се бият над момиче, бият се над Съни и двамата го прилепват и двамата се мразят за това“, Робъртс казах. „Те се сражаваха за мъжа, а тя го раздаваше на всеки, така че какъвто и да е мъж!“

Той потвърди, че Харт и Майкълс се бият срещу Тами „Съни“ Ситч и тази вражда направи почти невъзможно да накара двамата да работят заедно.

„Писах за него телевизор на Винс (Макмахон) и това беше през онази ера“, каза Робъртс. „Той ще каже“ Трябва да говоря с тези момчета в 10:30. “ Той ще се обади по телефона и ще разговаря с двамата тези глупаци два или три часа, опитвайки се да ги накара да се борят един с друг.

„Поради момчетата, никой от тях не искаше да загуби другия, защото имаше чувството, че другият ще го вземе.“

Робъртс събра някои похвали и на двамата борци, казвайки, че Майкълс е добър шоумен, а Харт е добър „механик“ на ринга. Той каза, че Харт не работи като шампион, защото е скучен.

„За мен Брет Харт никога не би бил шампион. Той принадлежи на петия или шестия мач в ситуация с етикет“, каза Робъртс. „Той е страхотен механик на ринга. Има милион механици, които нямат проклети гайки, които да се обърнат. Защо мислите, че през всичките тези години беше в ситуация с екип на екипи? Защото Брет Харт нямаше светкавица. Той нямаше нито светкавица, нито гръм.

„Шон Майкълс ще ти даде цялата светкавица и удряне. Брет щеше да се справи с него, да не се съмнява в това и беше страхотен борец, но и той нямаше 6’5“. Не беше 6’3 „. Той беше едва 6-метров.

„Какво е специалното в това? Нищо.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте FlipDaScript с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.