събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джейк "Змията" Робъртс казва, че WWE се отнася с "талант като Sh-t"...

Джейк "Змията" Робъртс казва, че WWE се отнася с "талант като Sh-t" с начина, по който резервират Brock Lesnar

105

Битката на Джейк „Змията“ Робъртс със зависимостта отдавна е документирана. Робъртс дава похвала на Даймънд Далас Пейдж и неговата програма за йога, за да помогне за обръщането на живота му.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Робъртс направи това отново в интервю за подкаста на FlipDaScript, като каза, че DDP е единственият човек, който иска да прекара време с него, за да му помогне. Той каза, че Винс Макмахон се опита да го изпрати на реабилитация, но не се получи добре.

Free Instagram Followers

„Винс Макмахон ме изпрати на няколко проклети рехабилитации. Това е шега“, каза Робъртс. „Искам да кажа, че не му е шега, когато той плати за това. Сигурен съм, около 40 Gs поп, и той ме изпрати няколко пъти, но това не е взело човек. Това не отне.

„Изпрати ме на човек с хардкор реабилитации“, каза той. „Първият, който ме изпрати на човек, това беше през 1987 г., 88 г. нещо подобно на този човек, и минавам през крачка човек. Научих въжетата доста бързо, какво да кажа, какво да не кажа, какво да правя, какво да не правя. Но всеки проклет човек, бих бил в някакъв клас или нещо подобно, те те водят на уроци всеки ден. Ти не седиш наоколо, те правят да правиш нещата.

„Това, което те се опитват да направят, е да ви препрограмират, опитвайки се да ви върнат в реалността, където трябва да правите определени неща в определен момент, да ви вкарат в различен канал“, каза той. „Добре, че продължавах да се измъквам от курсовете си и трябваше да отида да видя психотерапевт. Той ме караше да правя там всякакви гъзави задници – т. Играя с кукли, биеше кукли.“ Какво става с теб човече искаш да победя проклета кукла. Ами покажи гнева си! Наистина ли искаш да видиш моя гняв на ф-крал? Ще ви покажа някой проклет човек с гняв. “

„Дойдох да разбера, че Макмахон ме караше да анализирам човек, всеки проклет ден, когато бях там“, каза той. „Говорете за братя с правила. Смятах, че пациентът с лекар трябва да бъде свещен, но очевидно не е, защото този човек се отчиташе обратно на Макмахон. Той искаше да види как съм го маркирал, за да може да се справи с мен“ и ми играй. Той научи много за мен човече. “

Робъртс каза, че има проблеми с начина, по който Макмахон се отнася и към настоящия талант. Той каза, че участието на Брок Леснар като шампион в Wrestlemania е неуважително към останалата част от списъка.

„Нещото в Брок е човекът, той не е всекидневен борец“, каза Робъртс. „Той е човек веднъж годишно или три пъти в годината. И за мен, ти наистина се отнасяш с таланта си като s – t to, всяка година идва време на Wrestlemania, след като тези момчета са провалили задниците си за 365 дни, когато идва време за големия, те вкарват (Леснар) вътре и те трябва да седнат.

„Какво лошо има в това“, каза той. „Е, от гледна точка на тях се прецакват, човече. Жалко е, че WWE се чувства така, че трябва да имат Brock на картата, за да попълнят сграда.“

Робъртс признава, че WWE се нуждае от Леснар на картата, за да разпродаде сгради, и каза, че тъжната реалност е, че сега има по-малко таланти, отколкото преди години.

„Днес нямаш същия талант, който имаше преди 20 години“, каза Робъртс. „Вижте, когато Винс Макмахон превзе света на борбата, той отиде на всяка територия, те бяха повикани. Той изведе най-добрите момчета от всяко място и ги постави в голяма саксия. Тогава от 1984 г., 85 г., когато започна, той имаше всеки, който някога имаше име под себе си, и след това ги използва.

„Направиха един изстрел в Хоган, един път наоколо и след това ги нямаше, или отидоха някъде другаде на картата“, каза той. „Не се борихте с Хълк Хоган два пъти по две плащане на изглед отзад назад. Не тогава, не, сър. Той ви победи за първи път. Това е, което направи Хоган звезда, фактът, че Макмахон го нахрани всичките“ големият талант имаше. Затова го наричате шампион, защото победи всички, включително и Андре.

„Можеш да сложиш молинка там и ако спечели всеки проклет мач, той се бори, доста скоро ще започнеш да наричаш тази майка – кер шампион“, каза той. „Обикновен и прост човек, хората ядат това, с което се хранят. С други думи, ако облека някого със струни на ръцете си и неща и им кажа да отидат там и да разклатят въже, ще спечелите всеки мач. Доста скоро ще сложат колана и ще познаят какво казват всички? „Той е най-добрият мъж на краля!“

Интервюто можете да гледате във видеото по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте FlipDaScript с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.