събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джейк Робъртс по искане на Ранди Савидж преди ъгъла на ухапване на...

Джейк Робъртс по искане на Ранди Савидж преди ъгъла на ухапване на змия, тайната за отрязване на добри промоции

73

Както беше отбелязано по-рано, WWE Hall of Famer Jake ‘The Snake’ Roberts беше наскоро гост на Talk Is Jericho с легендата за професионална борба Крис Джерико. Наред с много други неща, Робъртс говори за WWE Hall of Famer ‘Macho Man’ Randy Savage е ухапан от кобра в WWE телевизията. Робъртс, който наскоро направи своя дебют в AEW, заяви, че дългосрочните вражди все още са възможни в днешната професионална борба и говори за изкуството на промоциите в борбата.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Според Робъртс, Савидж е притеснен, че е бил подмамен да бъде ухапан от отровна змия на Суперзвездите на WWF през 1991 г. Следователно, Савидж искал Робъртс да бъде ухапан от кобрата, за да докаже, че чувалите с отровата на змията всъщност са били изпразнени.

Free Instagram Followers

„[Имитирайки Савидж]“ нека да кажа това: първо трябва да оставиш тази змия да те ухапе. “ ‘f – k теб, човече!’ Да, приличам ми на теб, „приятен теб, без да се отнасям с неуважение.“ Пич, аз не правя това „. Той отива: „ако няма да правите това, тогава ние с вас ще трябва да направим малко бой!“ И този човек започва да откъсва s-t, и той се вдига на мен, и аз съм като: „сериозен ли си?“ – По дяволите! Сега той вдига стол и го замахва: – Хайде! „Ти си психолог.“ И така, аз отидох и извадих чантата и издърпах крака на панталона си. Малко избих змията. Забих крака там и той ухапа крака ми, така че го ухапа и аз го изтръгнах от Ранди е: „Не смей ли да се движиш! Не приемай еликсири! Не приемай антидоти! Не приемай нищо! Не приемайте хапчета! Не пипайте нищо! Аз отивам“ да седим тук и да те гледам как ще умреш! След около 20 минути той отива: „този винт ли беше с главата ви?“ Казах, „да, но не почти толкова, колкото сте!“

Робъртс си припомни, „[Савидж] е като, добре че тогава е добре“. “

По време на интервюто Йерихо спомена, че враждата на Робъртс с покойния велик „Ravishing“ Рик Руд е продължила повече от година. В отговор Робъртс предположи, че дългогодишните вражди и до днес могат да работят в борбата.

„Все още може да се направи“, изповядва Робъртс. „По-малко е повече, добре? Вие хората заслужавате [да бъдете] и трябва да се забавлявате. Но това не означава, че трябва да ви разкажа 10 истории. От време на време трябва да отделяме време, за да дишаме. И Сигурен съм, че феновете не биха имали нищо против, ако тези момчета са отделили време да дишат малко повече, защото тук е долната линия, Крис. И аз съм спорил с Винс и съм спорил с всички. Ако съм свързан с тези фенове емоционално, аз ги притежавам. Аз ги притежавам. Мога да ги накарам да се изправят; мога да ги накарам да седнат; мога да ги накарам да лаят; мога да ги накарам да ме обичат; мога да ги накарам да ме мразят. Добре? направете това с психологията на цялото нещо и когато бързаме с нещата, изневеряваме на [феновете] извън емоционалната връзка. “

Робъртс, който наскоро нагласи най-големите си домашни любимци с промоции за борба, говори за изкуството на промото. Според експерта на Робъртс, про борците винаги трябва да вярват на това, което говорят на микрофона.

„Ще ви пусна една малка тайна, която всъщност не е тайна, човече. За да направиш промо правилно, трябва да повярваш в това, което казваш, добре? Така че първото нещо, което никога не правиш, е, че никога не казваш нещо, което не можеш да направиш в този мач. Като, никога не бива да казваш: „Ще те убия“. Добре, къде погребваш хората си, задника? „Ще извадя очните ти ябълки и ще ги погълна!“ Колко сте направили досега? Искам да кажа, защото го унищожавате и след като го унищожите с вентилатора, вие сте каша, добре? Значи трябва да го поддържате истински. Сега, другото е, че не го правите не гледаш камерата. Гледаш през нея. Когато говориш с фен, ако режеш промоция на някого, не го гледаш. Гледаш през тях. “ Робъртс добави: „Трябва да го кажеш и да повярваш“.

Джерико си спомни време, когато МакМахон го нарече „One Take Jake“ и отбеляза, че прякорът е в чест на Робъртс, който можеше редовно да отреже промо в едно движение.

„Направих промо веднъж“, каза Джерико. „Не мога да си спомня за какво беше. Направих промото и Винс отиде:“ Вземете, свършете. Едно вземете Джейк „.“ Това е от [Робъртс]. Отне ми известно време, за да го разбера. „One Take Jake“, римува се. Аз съм като: „каква минута“, няколко седмици по-късно „, казахте ли:“ One Take Jake „заради Джейк Робъртс?“ „О, да, един вземи, това е всичко, което му трябва.“ Един вземи! “

Вижте подкаста тук или чрез вградения плейър по-долу. Ако използвате някой от цитатите, които се появяват в тази статия, моля, кредитирайте Talk Is Jericho с H / T на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.