вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери „Кралят“ Лоулер казва, че медиите създават паниката на коронавируса

Джери „Кралят“ Лоулер казва, че медиите създават паниката на коронавируса

355

Нарастващата загриженост за коронавирус предизвика спортните лиги по целия свят да затворят вратите си за фенове или да преустановят операциите за неопределено време. Борбата не е изключение с големи и малки промоции, принудени да правят промени в своя график, включително да отменят или отлагат събития.

Джери „Кралят“ Лоулър седна с Кевин Черито от „ Серито на живо“ миналата седмица, за да обсъди как коронавирусът ще повлияе на WWE и Wrestlemania 36 . Лоулър каза, че не смята, че вирусът ще повлияе на плановете за най-големия PPV на WWE за годината и потвърди някои от предишните си изявления за появата му тази седмица.

„Знам, че казах, че не мисля, че някога ще има празна арена Wrestlemania“, каза Лоулър, „и казах, че не мисля, че ще бъде отменена, и до този момент тя все още не е отменена. Те ще изчакат до последния момент, за да вземат това решение. Каквото и да казах миналата седмица, предполагам, че все още е точно до този момент. “

Free Instagram Followers

Животът на Лоулър не е повлиян от вируса, споменавайки как шоуто, което той направи в Брадли, Тенеси, беше препълнено с фенове и местният магазин за понички беше зает както обикновено на следващата сутрин. Той каза, че разбира сериозността на вируса, но смята, че медиите са накарали широката общественост да реагира с вируса.

„Просто мисля, че медиите раздуват това нещо, създават тази паника“, каза Лоулър. „Знаеш, че не можеш да намериш тоалетна хартия никъде. Това е основното, което коронавирусът те кара да те кара да отидеш до банята милион пъти на ден или нещо подобно. Освен всичко това, все още мисля, че все още чувствам, че това е издухано“ непропорционално и това е медия, създадена паника. “

Лоулър каза, че предприятията, които спират операциите, включително тематичните паркове NCAA и Disney, правят това в отговор на паниката, създадена от медиите. Той каза, че ще бъде на RAW в понеделник вечер и плановете му за пътуване не са засегнати, като се присмива на препоръката на CDC срещу летене и казва, че член на работната група на CDC е „момче, изглеждащо малко.“

Лоулър каза, че няма лек за вируса, дори ако човек го получи, така че той ще продължи да живее живота си. Той завършва с смях, когато Серрито казва, че се занимава с летенето на Лоулър.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Cerrito Live с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.