петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери Лоулър говори за това, че Asuka е хит на WWE RAW,...

Джери Лоулър говори за това, че Asuka е хит на WWE RAW, Байрън Сакстън получава нисък удар от Стив Остин

111

Джери Лоулър и Тери Фънк бяха замесени в вражда през 1981 г., която доведе до празен мач на арената в Мемфис. Лоулър говори за това в понеделник вечерно сурово в своя подкаст „Шоуто на Джери Лоулър“ и сравнява опита си с Фънк в Мемфис с шоуто днес.

„Това ме накара да се вгорча в времето, когато Тери Фънк и имах нашия мач в Мемфис“, каза Лоулър. „Отидохме в Колижката на Средния Юг, цялото място беше уредено вече за понеделник вечер. Пръстен в средата на Колизеума и 11 500 празни места. Тери и аз се събрахме и имахме мач. Просто си спомням колко странно и необичайно, за мен по времето, когато бях казал „О, Боже, чувствам се толкова глупав“. Просто се почувствах тъп, че се хвърлят един друг в куп празни столове. Всъщност правенето на мача просто се чувстваше толкова сюрреалистично, не беше “ t нещо, което ти харесва. “

Рей Мистерио се сблъска с Андраде тази изминала понеделник вечер по RAW в единствения първи мач в шоуто. Въпреки че няма сюжет с никого, участвал в мача, Асука беше изведен за коментар. Лоулър каза, че ходът е направен така, че тя да може да „направи нещата възможно най-силни“.

Free Instagram Followers

„Това забелязах в [Monday Night Raw], имахме Rey Mysterio и Andrade в техния мач. Наистина се чувствах за тези момчета. Въпреки че подлагат на дяволите мач, те направиха възможно най-доброто. Ако мястото бяха натъпкани, хората щяха да полудеят, но беше празно, така че беше пълно мълчание. Пуснаха Асука там, за да помогне с коментара и просто да се опита да помогне да вдигне шум и да направи нещата толкова силни, колкото е възможно не би било просто мълчание, така че това помогна много. Трудно е и аз съжалявам за Рей, Андраде и Зелина и всички тях, те все пак се справиха страхотно, но беше напълно необичайно преживяване.

„Разбира се, беше различно, но аз се опитвах да се съсредоточа повече върху Асука и нейния коментар, отколкото аз бях на мача. Гледах я повече, отколкото бях на мача, тя ревеше и бълнуваше и беше срещу Рей, а аз бях просто се опитвам да накарам всички да повярват, че знам точно какво казва. Мисля, че казах един път „Байрон, тя каза, че костюмът ти изглежда евтин“. Оставих призоваването на мача на Байрън и Том и просто се съсредоточих върху Асука. хитът на шоуто, всички сякаш обичат Асука в коментар. “

Лоулър също така описва да стигнете до Центъра за изпълнение на WWE този ден и тестовете, които той и борците трябваше да преминат, преди да влязат в сградата поради пандемията на Коронавирус.

„Когато стигнах до арената, те затвориха всичко. Имаше охранители, които те срещнаха на паркинга и ме изведоха до входната врата“, каза Лоулър. „Пристигнах там около 02:30 следобед; всички вече бяха там преди мен. Забиха нещо в ухото ти, за да ти вземат температурата, а моето беше 98,6, което според мен е идеално, и те казаха „Добре си, ти си готин“, така че влязох вътре. Имаха го там, където всички бяха разделени и далеч един от друг.

„Просто се мотаех в отношенията с таланти, ходихме наоколо и направихме някои репетиции и къде ще станат нещата. Говорих много с Undertaker и Steve Austin и с Vince. Някак изненадах, че Vince беше там, но беше като редовно понеделник сурово сутрин. Те просто караха хората да преминават през движенията, защото беше толкова различно в това къде ще се намират хората от камерата и как ще се инсценират нещата. “

„Стоун Студ“ Стив Остин затвори шоуто в понеделник с бира баш и Stunner на Байрън Сакстън. Лоулър беше попитан за Остин да затвори шоуто с Байрън Сакстън и ниските удари, които той получи пред Стоун Студените зашеметяващи.

„Аз и [Том Филипс] просто седяхме там, смеейки се за лошия Байрон“, каза Лоулър. „Не знам какво се е случило с тези ритници на Каменния студ, но искам да кажа, че всички бяха малко под колана, както изглеждаше. Разбира се, че за мен и Том беше наистина смешно, не знам дали беше смешно за Байрон, но Байрон е забавен човек.

„Това беше наистина необичайно за Байрън, защото той е толкова отпуснат и тих, но изведнъж Байрън излиза, а той държи торба с лед между краката си и стои там и изведнъж тази песен започва да свири и той пуска торба с лед и той става все по-оживен. Той нямаше представа, че ще се удави в бира. Байрон имаше истински хубав костюм, толкова се гордееше с червените си чорапи и начина, по който беше облечен, но разбира се всичко се съсипа с бирата баш „.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте шоуто на Джери Лоулър с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.