събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери Лоулър говори за тръбопроводи с много шум за RAW, температурата на...

Джери Лоулър говори за тръбопроводи с много шум за RAW, температурата на суперзвездите Проверява се на компютър в WWE

72

Залата на фамилията на WWE Джери Лоулър разговаря с USA Today за търговско обжалване, след като коментира RAW от миналия понеделник, който се проведе в WWE Performance Center в Орландо. Поради пандемията на Коронавирус, много от WWE събитията са отменени и вече ще се провеждат от WWE PC без жива аудитория.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Лоулър каза, че един от най-големите проблеми в момента е да не знае дали сегментите са забавни или не, тъй като няма кой да реагира.

Free Instagram Followers

„Това е нашата пречка [сега]“, каза Лоулър. „Как се забавляваш, когато нямаш жива публика? Така преценяваш дали се забавляваш или не. Отговорът на тълпата. Когато никой не е там, не можеш да кажеш.“

Тогава Лоулър припомни своя празен мач от арената през 1981 г. срещу Тери Фънк в Колизея от Средния Юг в Мемфис, казвайки, че се чувства някак тъпо, като минава мач без никакви фенски реакции. Той отбеляза, че футболните тренировъчни лагери тръбят от шум от тълпа и може би това е нещо, което WWE може да направи за мачове.

„Това може да е първият мач на празна сцена“, спомня си Лоулър за мача си с Фънк. „Разбира се, нашето беше направено умишлено. Беше в 1 часа следобед. Тогава беше класическо. Когато се върна и помисля за това, помня, точно в средата на мача, аз мислех: „Това се чувства глупаво“. Хвърля ме на празни столове и такива неща. Няма фенове да крещят, никакъв фонов шум. Просто те накара да се почувстваш някак тъп.

„Бил съм във [футболни] тренировъчни лагери, където играчите преминават през тренировъчните си тренировки с силна музика или шум от тълпата. Не мисля, че това изобщо би навредило на нещо, ако пипнеха някакъв шум от тълпата зад мачовете. И дори го обяснете на феновете. Това ще направи мачовете по-забавни и ще улесни самите изпълнители. “

По време на интервюто си, Лоулър също отбеляза, че WWE проверява температурата на всеки, който влезе в Центъра за ефективност, като предпазна мярка за справяне с коронавируса.

„Определено беше различно“, каза Лоулър за понеделник RAW . „Всичко по въпроса беше различно.“

WWE вече обяви, че следващата седмица RAW ще бъде на WWE PC, както и WrestleMania 36 .

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.