Джери Лоулър, на когото настоящата звезда от WWE Raw Star може да бъде „Гай“

216

Не е голяма тайна, че WWE имаше малки проблеми при опит да запълни мястото на Джон Сина сега, когато Сина е изцяло отдадена на актьорската си кариера.

WWE натисна Roman Reigns доста силно през последните няколко години, но феновете не са прегърнали точно Роман като топ човек.

По време на участието си в шоуто на Стив Остин, Джери „Кралят” Лоулър сподели мислите си кой смята, че може да бъде следващият топ човек, и той избра Дрю Макинтайър.

Free Instagram Followers

„[Макинтайър] обича бизнеса. Той наистина го прави и се вълнува, че е там, където е в момента. Мисля, че той може да бъде човекът. Всички знаем, че те търсят някого още от Джон Сина и са се опитали толкова силно с Роман Рейнс. И, разбира се, Роман е голям и вероятно той е толкова добър, колкото всеки, който те избутаха до такава степен, но все още мисля, че има място.

Той не е Джон Сина. Той не е „Стоун Студ“ Стив Остин. Той все още не е Скала. И те търсят този тип личност и аз наистина мисля, че само като съм около него и го наблюдавам – искам да кажа, той изглежда фантастично – наистина мисля, че той може да бъде човекът. "

Макинтайър със сигурност получава здрав тласък в момента, тъй като наскоро спечели Royal Rumble 2020 и той е готов да предизвика Брок Леснар за WWE Championship на WrestleMania 36. Но само времето ще покаже дали има какво е необходимо да бъде топ човек в компанията.

H / T Wrestling Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.