събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери Лоулър не смята, че коронавирусът ще се отрази на WrestleMania

Джери Лоулър не смята, че коронавирусът ще се отрази на WrestleMania

73

Коронавирусът (COVID-19) принуждава страните и големите спортни лиги да вземат предпазни мерки около събития, на които ще има големи тълпи от хора. Някои футболни мачове или са отменени, или са играни на празна сцена в Европа. НБА издаде бележка на отборите, че игрите може би трябва да се играят на празни арени, за да се предотврати разпространението на COVID-19.

Стефани Макмахон пусна изявление, в което казва, че WrestleMania 36 ще продължи по план, а WWE ще продължи да следи ситуацията и да действа съответно за безопасността на таланта и феновете. Изявлението дойде след като бяха открити случаи на COVID-19 в Тампа, Флорида, където е планирано да се проведе WrestleMania.

WWE също издаде подобно изявление. Борците също имаха тайна среща в задкулисието в епизод на RAW за това как да се справят с коронавируса и да се предпазят от него.

Free Instagram Followers

При появата си на Cerrito Live Джери „Кралят“ Лоулър беше попитан дали ситуацията с коронавирусът ще има някакъв ефект върху WrestleMania. Макар да казва, че не иска да омаловажава ситуацията, Лоулър говори за това как други видове вируси и заболявания са повлияли на света преди и най-доброто, което хората могат да направят, е да се опитат да останат здрави.

„Не мисля, че това изобщо ще се отрази на WrestleMania. Не се опитвам да я омаловажавам или нещо подобно. Когато слушате какво се е случило в миналото, това е почти като цикъл. Подобни неща се случват всеки път и тогава – каза Лоулър. „Не можете да направите нищо за това, освен да реагирате на него възможно най-добре.

„Спомням си всички тези други видове грипни вируси. Правихме редовен грип всяка година, който убива куп хора. Можете да се ваксинирате. Можете да направите каквото можете. Всички се опитват да бъдат като колкото е възможно по-здравословно, но това е просто житейски факт. Не забравяйте, че имаше птичият грип, имаше грип в Хонконг, свинският грип [и] имаше ТОРС. Всички тези неща се случват на всеки няколко години. Това е просто друго едно от онези неща, през които ще преминем, и точно такъв е животът “.

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте Cerrito Live с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.