сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери Лоулър от излъчването на WWE RAW за тази вечер

Джери Лоулър от излъчването на WWE RAW за тази вечер

96

WWE Залата на известния Джери Лоулър не работи тази вечер RAW от празния WWE Performance Center в Орландо, Флорида.

Тази вечер епизодът на RAW в мрежата на САЩ беше извикан от Том Филипс и Байрън Сакстън. Все още няма дума защо Лоулър не е използван, но той беше използван в излъчването на миналия понеделник.

Възможно е отсъствието на Lawler да е свързано с пандемията на коронавирус, но това не е потвърдено. AEW и WWE са получили известна реакция на феновете, използвайки ветерански таланти като Lawler, Джим Рос и Джейк Робъртс, защото са по-изложени на риск от вируса COVID-19 поради възрастта и здравето си.

Free Instagram Followers

Интересно е, че Лоулър изпусна RAW тази вечер, както отбеляза в скорошно интервю, че той и семейството му са се преместили във Флорида за няколко седмици заради планираните избори за WWE. Все още няма дума дали Lawler ще бъде използван за другите RAW-тапинги през тази седмица или дали той ще изиграе някакви мачове на WrestleMania 36 тапинг, планирани за сряда и четвъртък.

Докато тази вечер RAW бе извикан от екип с двама души, RAW Tag Team Champions The Street Profits направи коментар на гостите по време на мача на отборния екип, в който Ангел Гарза и шампионът на WWE Съединените щати Андраде побеждават Рикошет и Седрик Александър, както се вижда по-долу. Печалбите ще защитават срещу отбора на Зелина Вега на WrestleMania 36.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.