петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джери Лоулър относно WWE продължава да излъчва RAW, WWE забранява термина за...

Джери Лоулър относно WWE продължава да излъчва RAW, WWE забранява термина за "коронавирус", WrestleMania 25 пълен мач

70

– WWE качи пълния мач на Световното първенство в тежка категория на WrestleMania 25, включващ шампион Edge, който се защитава срещу John Cena и The Big Show в троен мач на заплаха. Сина прикачи Голямото шоу, за да спечели Световното първенство в тежка категория.

– WWE не използва термините "Coronavirus" или "COVID-19" в телевизията. Вместо това WWE се отнася към пандемията като "текущи обстоятелства".

– WWE Hall of Famer Jerry "The King" Lawler разговаря с филиал на Memphis ABC 24 за WWE, който продължава да излъчва RAW въпреки пандемията на Coronavirus. Лоулър, който наскоро каза, че вярва, че медиите създават паниката срещу вируса, призна, че никога не е виждал нещо подобно на това, което се случва в момента. Въпреки несигурността в страната в момента, Лоулър заяви, че е съгласен с решението на WWE да продължи да извежда RAW.

Free Instagram Followers

"Наистина не знам какво да мисля за това. Занимавам се с борба почти 50 години и пътувах и виждах почти всичко, но досега не съм виждал нещо подобно", каза Лоулър. "Мисля, че всичко, което трябва да направите, е да попитате всеки, който седеше в неделя без спорт по телевизията. Беше просто невероятно.

„Не знам колко пъти съм седял там и гледах телевизора си и казах:„ Боже, какво става тук. Мисля, че това е добро отклонение. Това дава на хората нещо, което да им отнеме ума с цялата тази лоша новина. "

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.