сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джим Корнет Рипс "Big Fat F – k" Braun Strowman над последните...

Джим Корнет Рипс "Big Fat F – k" Braun Strowman над последните коментари

66

Наскоро в епизод на „ Драй Корнет“ Drive Thru , легендарният мениджър обсъди скорошното взаимодействие между WWE Superstar Braun Strowman и борецът AEW Evil Uno, обсъждайки отменените шоута и изяви в резултат на избухването на Covid-19 и как се отразява на независимите борци.

Няколко страници Go Fund Me и онлайн кампании бяха създадени в опит да помогнат да се запълни празнотата за тези борци без работа. Можете да видите оригиналните взаимодействия между Evil Uno и Braun Strowman по-долу.

Уно призова всички да подкрепят индийските борци по какъвто и да е начин. Strowman отговори в вече изтрит туит, като написа: „Тук вървим с повече от някой, който плаща за моите сметки. Ако не можете да си позволите да платите сметките си, може би трябва да смените професии. Ето защо напуснах силния човек, който го обичах но не бих могъл да си позволя да живея така, вместо да изкарвам финансиране от мен или от патреон … “

Free Instagram Followers

Корнет се разкъса на Strowman за коментарите си. Корнет нарече бившия междуконтинентален шампион „неудачник“ и каза, че не може да оцелее в „действителния борбен бизнес“.

„До преди 7 години Стройман е бил кралски бум“, казва Корнет. „Когато сте толкова голям и силен, колкото Strowman, WWE ви забелязва и основно ви плаща да ходите на училище. Той беше платен да тренира, има гарантиран договор и получава заплащане независимо дали се бори или не.

„Той не можеше да оцелее в реалния борбен бизнес. Никога не му се е налагало да плаща таксата си. Той е платен, за да тренира и учи и получи гарантиран договор.“

След това Корнет обясни, че подкрепя Go Fund Me за независими борци, като отбеляза, че нещата са извън техния контрол в момента.

„Не разбирам защо Стръгман се държи така, че изборът им да бъде анулиран“, каза Корнет. „Това не беше тяхна вина. За човек с гарантирани пари да ги свали, ето ти, голям дебел ф – к! Той е дебела глава.“

Можете да слушате коментарите на Корнет във видеото по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Драй Корнет Drive Thru с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.