четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джим Рос говори WCW, използвайки Крис Бенуа – Кевин Съливан Топлина над...

Джим Рос говори WCW, използвайки Крис Бенуа – Кевин Съливан Топлина над Нанси в ъгъл

120

Нанси Беноа за първи път беше омъжена за Кевин Съливан от 1992 до 1997 г. Нанси и Крис Беноа започнаха екранна връзка в WCW през 1997 г., която се превърна в истинска афера в реалния живот. Връзката създаде проблеми между Кевин и Крис, който беше превърнат в сюжетна борба от WCW.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Джим Рос обсъди WCW, превръщайки тази история от реалния живот в сюжетна линия и как го накара да се почувства неудобно в скорошно издание на своя подкаст Grillin ‘JR .

Free Instagram Followers

„Мислех, че техният личен живот става твърде публичен“, каза Рос. „Това стана ъгъл, стана сюжет. Сякаш сме задължени да споделим личния си живот и това трябва да бъде доброволно, от него не трябва да се прави сюжет. Чувствах се като правенето на това, брака, изневярата и т.н. всички тези други неща бяха просто ненужни, трябва да сме по-креативни.

„Трябваше ли да отидем там? Всъщност не бях сигурен какво е вярно в цялата тази сделка и какво не. Във всеки случай това ми стана неприятно.“

Беноа също беше член на The Radicalz, WCW група от борци, включително Крис, Еди Герреро, Дийн Маленко и Пери Сатурн, които се присъединиха към WWE през 2000 г. Всички те имаха дебютни дебюти, включващи множество загуби за членове на D-Generation X и постоянни проблеми задкулисие заради борците, идващи от WCW.

Рос говори за решенията за резервации около The Radicalz и говори за изтъкнатите позиции в групата.

„Това може би е играло фактор за това, за да се види къде са главите им“, каза Рос. „Его по-конкретно. Радикалите не бяха резервирани прекалено добре, когато влязоха за първи път. Старият израз на крема винаги се издига до върха, а вие просто не можехте да пренебрегнете, че имат харизма, те имаха невероятни умения да звънят. Талантите в съблекалнята се обличаха, за да работят с тях, защото знаеха, че ще имат страхотни мачове. “

„Ако сте талант и имате шанс да изиграете мач например с Еди Гереро или Крис Беноа, без да отстъпка с другите две момчета, но ако трябва да дадете приоритет на The Radicalz, мисля, че ще имате Еди и Крис в на върха на този списък. Но и четиримата имаха умения. Не мислех, че са резервирани много добре, може да е било като тест, а след това Еди се наранява при измисляща сделка за Frog Splash и точно тогава очите отиват обратно на лицето, което е инициирало въвеждането им. “

Dark Side of The Ring Season 2 премиери тази вечер в 21:00 ET / PT на VICE TV с двучасов специален епизод на трагичната история на Беноа.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Grilling JR с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.