петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джим Рос говори защо не мисли, че WrestleMania 36 ще бъде отменена

Джим Рос говори защо не мисли, че WrestleMania 36 ще бъде отменена

71

WrestleMania 36 се предвижда да се проведе в неделя, 5 април в Тампа от стадион „Реймънд Джеймс“, но поради скорошния страх и заплаха от Коронавируса, тези планове може да се променят. Джим Рос говори за това, че WrestleMania 36 е потенциално отменен в подкаста си, Grillin ‘JR .

„Не мисля, че това ще бъде [отменено]“, каза Рос. „Това би било шокиращо. Това би било огромна загуба не само за WWE финансово, но и за феновете, които планират да отидат и да го направят част от годишна екскурзия или там първа WrestleMania някога. WrestleMania е голямо събитие и това е така“ очевидно подценяване, но това е голямо събитие от гледна точка на това, че много други компании използват WrestleMania като източник за създаване на нови приходи. Това може да бъде пагубно за много компании, но познавайки мантрата за борба, както аз, не мисля той ще бъде отменен. “

Smackdown миналия петък се излъчваше от WWE Performance Center без фенове. Рос говори и за това, което е чул по отношение на продажбите на билети за WrestleMania, Raw и Smackdown за цялата седмица и кой всъщност ще се покаже на събитията, ако те се проведат.

Free Instagram Followers

„Чух, че билетите не се движат добре за Raw и Smackdown и други събития, но самият WrestleMania се продава добре“, каза Рос. „Не съм чувал най-новото и всичко това е слух, но не мисля, че това ще бъде отменено. Виждаме някои основни неща. Това би имало огромно влияние върху WrestleMania. Не мога да кажа, че вирусът няма да повлияе на посещаемостта, мисля, че това може да се случи.

„Мисля, че хората биха могли да бъдат по-предпазливи и това е достъпно по телевизията и в мрежата на WWE. Не мисля, че той ще отмени, но мисля, че продължаващите дискусии за този вирус ще повлияят на присъствието на някои събития за всички, идващи в Тампа . “

Досега служителите на Тампа казват, че вероятно ще „дръпнат щепсела“ на WrestleMania 36, ако WWE не действа, но от сега WWE планира да продължи със събитието.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Grillin ‘JR с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.