събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джим Рос критикува как медиите отразяват пандемията на коронавирус

Джим Рос критикува как медиите отразяват пандемията на коронавирус

89

Джим Рос обсъди пандемията на Коронавирус в последния епизод на подкаста Grilling JR , който беше записан преди този епизод на AEW Dynamite миналата седмица. Подобно на бившия си партньор за излъчване Джери „Кралят“ Лоулър, JR беше критично настроен към това как медиите се справят с пандемията.

„Не знам дали медиите ни правят някакви благосклонности да крещят за това“, каза Рос. „Важно е да сте наясно. Трябва да сте умни. Разбирам, че миете ръцете си и не докосвате лицето ви, но човек има много въпроси без отговор. Ние сме в неизследвани води.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Free Instagram Followers

„За мен това е някак глупаво. За много хора да проектират какво ще се случи, когато не знаят цялата информация. Говорим за неизвестно образувание и непроходим път и трябва да можем да се ориентирате по медиите и мисля, че това не е наред. “

Коронавирусът промени начина, по който хората живеят за голяма част от света. В света на борбата видяхме, че WWE и AEW правят концерти на живо пред празни арени на свои лични места. Рос говори за новия формат на провеждане на шоута по борба на живо на празни арени.

„Гледах малко Smackdown миналата седмица от WWE Performance Center и това е интересно нещо“, каза Рос. „Правих борба с телевизионни предавания през онзи ден с 20 души в тях, тип телевизионно студио. Ние ги записвахме в едно плевня за известно време в Tulsa на панаирните площадки и тогава ще имате аудиторията на студиото може би два реда хора.

„Правих тези предавания преди и изглежда, че ще правим AEW, поне така, както аз го разбирам. Докато хората чуят това, това може да се промени отново, но мисля, че Джаксънвил ще бъде наш място за известно време, докато всички тези бикове *** се раздуха и се обърнат към него. Не знам какво още бихме могли да направим. “

Поради пандемията, WrestleMania вече ще се проведе в събота, 4 април и неделя, 5 април. Събитието ще бъде домакин на Роб Гронковски и ще се проведе в центъра за изпълнение, както и на други места, които ще бъдат обявени.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Grilling JR с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.