петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джим Рос припомня планове за г-н Кенеди да победи Гробаря за WWE...

Джим Рос припомня планове за г-н Кенеди да победи Гробаря за WWE титлата

67

Undertaker се бори в WWE повече от 30 години и е считан за един от най-великите на всички времена. Дори сега на 54-годишна възраст, Undertaker не показва признаци за спиране, тъй като е планирано да се изправи срещу AJ Styles на Кеч мания 36.

Джим Рос обсъди колко важен е Гробарят за WWE и къде го разглежда по отношение на планината Ръшмор на борбата в последния епизод на неговия Grillin ‘JR подкаст.

– На върха на планината – каза Рос. „Той е Бейб Рут от WWE. Без значение всички момчета, Брунос и Задните части, Брет Хартс и Хоган, Остинците, Скалите, що се отнася до мандата и какво означава той за съблекалнята, никой не може да бъде поставен пред The Undertaker в очите ми. Можех да видя, че има Зала на славата с един участник: него. И хората, с които е работил през годините, правят презентации, говорят и показват видео клипове. Марк е такъв тип. Той отнема време, за да ти помогне. Това са използвали старите ветерани. “

Free Instagram Followers

Мистър Кенеди беше темата за дискусия в подкаста. Рос навлезе задълбочено в кариерата на Кенеди и как в крайна сметка не го направи в WWE. Кенеди беше в програма с The Undertaker през 2006 г., която завърши с Survivor Series плати за оглед, където Кенеди победи Такер в първи мач с кръв. Рос говори за мача и за това, което отиде на финала.

„За да покаже колко много Винс и други мислят за Кенеди, той не постави Такер над“, отбеляза Рос. „Очевидно би щял да го е попитал, но са мислили достатъчно за него, за да кажат“ да не го бием „.“

Кенеди и MVP се сблъскаха с The Brothers of Destruction през ноември 2007 г. в мач, включващ няколко рестартирания, преброяване и DQ. Рос говори за решението да продължи рестартирането на мача и какво означава работа с Кейн и The Undertaker за борци като MVP и Кенеди.

„Интересна резервация, те направиха пилешка салата от пилешки s – t“, заяви Рос. „И за Кенеди, и за MVP да се заемат и да бъдат на ринга, да се свърже с Такер и Кейн е голям бизнес. Независимо от резултата. За тях да се мотаят с The Brothers of Destruction беше добро нещо.“

при Кеч мания 23, г-н Кенеди спечели пари в куфарчето на банката в мач, който беше изпълнен с бъдещи легенди. Мачът включваше CM Punk, Edge, Randy Orton, Jeff Hardy, Finlay, King Booker, Matt Hardy, а Кенеди беше този, който си отиде с куфарчето. Рос говори за това какво означава победата за Кенеди в очите на Винс.

„Доказателство, че офисът на Винс и компания има голяма надежда и планове за Кенеди“, каза Рос. „Когато спечелите този мач на стълбата на MITB, тази концепция работеше за таланти, които спечелиха този мач. Кенеди беше просто отклонение. Всички си мислеха, че Кенеди ще стане шампион, защото спечели MITB, но това не трябваше да бъде.“

Кенеди разкъса трицепса си по време на мач с Батиста, което ще го предпази от действие в продължение на 7-8 месеца. Контузията накара Винс да реши Кенеди да пусне куфарчето на Edge, който в крайна сметка го хвърли, за да победи The Undertaker за световното първенство в тежка категория на WWE. По идеята Андерсън да се опита да попречи на Винс и Стефани да го накарат да хвърли парите в куфарчето на Банката поради нараняването си, JR отбеляза, че шоуто трябва да продължи.

„В края на деня искате да направите това, което поискат“, каза Рос. „Спасението за Кен беше фактът, че те имаха големи надежди за него, като спечелиха парите в мача на банката, за да се говори за титлата на Undertaker и Кен да стане шампион. Това е голяма, голяма новина. Това е по-голямо от всичко, което той можеше да им каже или те можеха да му кажат. Това беше най-голямото нещо в кариерата му към онзи момент.

„Но Кен имаше тези проблеми с контузията. Не го обвинявам, това е просто част от играта, не е балет. Изненадах се как ще стане това. Но да, Кен трябваше да има приятен приятен разговор и хвърли идеята му. Ако никога не я изложиш, знаеш, че няма да бъде приета, защото те не знаят за нея. “

Планът беше Undertaker да изпусне титлата при Кенеди, тъй като навремето се справи и с контузия. JR описа защо WWE трябва да действа бързо и да премести куфарчето в Edge, докато Кенеди се занимаваше с нараняването му.

„Всяка компания винаги е натоварена да защитава своите първенства“, каза Рос. „Ако първенствата станат твърде чести и се сменят твърде често, те започват да губят доверие. Защитата на първенството и WWE титлата винаги е била приоритет за WWE, това е приоритет за AEW. Вашето главно заглавие трябва да бъде обгърнато и защитено и това е, което Винс се опитваше да направи тук с това решение “.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Grillin ‘JR с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.