сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джими Кордерас за това как Винс Макмахон може да реагира на тестване...

Джими Кордерас за това как Винс Макмахон може да реагира на тестване положително за коронавирус

63

Решението на WWE да продължи с празни шоу сцени създаде сюрреалистично изживяване както за изпълнителите, така и за феновете, които гледат у дома. Бившият рефер на WWE Джими Кордерас говори за това, което му харесва и не харесва за тези предавания, когато се присъедини към подкаста The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Харесва ми, че когато миналата седмица момчета излязат като Edge и говорят директно с камерата. Звучи наистина лично и всъщност можете да го чуете. Мразя да се насочвам към публиката, но понякога публиката се опитва да поеме по време на промо и можете да видите как човекът се приспособява. По този начин той позволява на таланта да се съсредоточи върху разказването на историята, която искат да разкажат. Edge разказа адски история в своята промоция „, каза Кордерас, преди да добави, че би искал да вижте още няколко мача на живо.

Free Instagram Followers

„Знаеш ли какво може би бих искал да видя? Тъй като няма истинска церемония в Залата на славата да се случва може би всяка седмица, тъй като тази седмица беше обявено, че Jushin Thunder Liger ще влезе в HOF, защо да няма мач или два от кариерата му? Един от най-добрите му мачове за изтъкване, за да покаже на публиката, за разлика от нещо, което току-що видяхме. “

На първия SmackDown, излъчен без публика, Майкъл Коул се присъедини към коментар от Triple H. Коментарът на играта беше всеобщо обичан и мнозина го наричаха освежаващ, тъй като често репеше Cole, точно както преди повече от 20 години като част от DX.

Кордерас обсъди коментара на Triple H заедно с Коул.

„Това, което обичах, защото просто Triple H беше Triple H. Той просто се забавляваше и малко оребрява Майкъл Коул. Чувстваше се като разхлабена атмосфера и искаш бягство от реалността“, каза Кордерас. „Хънтър е наистина забавен човек и трябва да видим малко от това. На публиката всички се оплакват от сценария на WWE и това се почувства малко от маншета и естествено и органично. Наслаждавах се и мислех беше забавно.“

Тогава Кордерас беше попитан дали очаква това да доведе до по-спокоен продукт като цяло с може би повече участия на Triple H в коментар.

„Тъй като Хънтър е толкова ангажиран с толкова много неща, не го виждам да се връща зад масата с коментари. Иска ми се да доведе до това, защото той може да бъде много забавен и може би има малко повече свобода да прави това, което направи SmackDown “, заяви Кордерас.

„Това е експериментален етап и никога не знаете какво може да се получи от това. Очевидно е трудно да се запълнят три часа в понеделник, два часа в сряда и два часа в петък, така че може би това е моментът да опитате някои различни неща. по-трудно да се прецени, защото няма публика, от която да се чувствате, но в същото време може би това е възможност да поставите там неща, които обикновено не бихте помислили да пускате там. “

Вместо да се изключи като почти всеки друг спорт, WWE засега продължи с тези не-публични шоута. Кордерас беше попитан дали Triple H или Vince McMahon получаването на коронавирус ще промени плановете на WWE.

„Е, Винс е по-възрастен. Надявам се да не е той. Но това е странно, защото не казвам, че познавам Винс добре, но можех да видя, че той е типът, който ако се сключи с този договор, ще се изолира“, каза Кордерас. „Но в същото време той би казал:“ Не позволявайте на тази ситуация да ви спре от това, което правите. “ Той е такъв тип.

„Трудно е и ние сме на неизпълнена територия. Преминахме през въпроса с ТОРС, но никога не си спомням, че е било така.“

Никой никога не е виждал нещо подобно на това, което изпитваме в момента, но Чаво Гереро каза, че най-близкото до тази пандемия на коронавирус е последствията от 11 септември.

„В деня, в който се случи, бях във Флорида със съпругата си и станахме и казахме:„ Какво по дяволите? “ Очевидно всички пътувания с въздух бяха затворени, така че аз завърших с кола до Нашвил за SmackDown “, спомни си Кордерас. „Чаво беше прав, тъй като беше зловеща ситуация. Това е бързо движеща се, протичаща ситуация и различна, защото това може да се разпространи много бързо. Ние се занимаваме с нещо съвсем различно, така че може би след като WrestleMania го свърши, махнете го и тогава всеки може да си поеме дъх. “

Можете да следите Джими Кордерас в Twitter @jimmykorderas. Пълното интервю на Джими с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.