понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джими Кордерас За защо мисли WWE не споменава коронавирус по телевизията

Джими Кордерас За защо мисли WWE не споменава коронавирус по телевизията

69

Пандемията на коронавирус засегна почти всички части на света и това е, което всички говорят. WWE се е преместила в никоя тълпа шоу, но те нарочно не са споменавали „коронавирус“ или „COVID-19“ при програмирането.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Бившият рефер на WWE Джими Кордерас беше попитан защо смята, че избягват да споменават тези термини, когато се присъедини към подкаста The Wrestling Inc Daily.

Free Instagram Followers

„Единственото, за което се сещам, е, че завинаги борбата е бягство за хората. Това е нещо като собствен свят, където хората се опитват да забравят за ежедневието и да се забавляват“, заяви Кордерас, преди да отбележи, че интернет е позволил на някои фенове прекалено задълбочен изглед на борбата за професионалисти.

„За мен това е все едно ще се опитаме да накараме хората да забравят за известно време лошите неща и да видим какво можем да направим, за да сложим нещо, за да ги оставим да се измъкнат, тъй като няма хокей, НБА, голф на майстора, нищо. “

Във време като това много хора използват спорта като превозно средство, за да отнемат ума си от случващото се в реалния свят. Кордерас беше попитан дали е в състояние да се отдели от случващото се, когато се настройва на WWE програми.

„Толкова е различно, защото искате този ескапизъм и не искате това чувство на изолация. Но в същото време гледате шоу от празно място. Затова е трудно да не забравите какво става в света“, призна Korderas. „Когато се настройвам, се опитвам да бъда човек с чаша-полу-пълен, но в същото време е трудно, защото толкова сте свикнали да гледате шоу, където получавате незабавна обратна връзка от публика. Ние не сме получаваме това сега, но в момента получаваме интересна, креативна презентация. “

Една теория за това защо WWE избира да продължи тази версия на WrestleMania 36, вместо да я анулира, е заради пари от застраховка. Все още провеждането на събитието им позволява да съберат застрахователните пари и Кордерас вложи в тази спекулация.

„За да бъда съвсем честен с вас, аз не се заемам с тези неща. Разбирам го от бизнес гледна точка, тъй като вие трябва да обмисляте всички краища на бизнеса си. Но, играейки игра на пиле като тази публично, не мога Вижте това. Но това съм само аз. Бих предпочел да разбера, че това не е така. Не мога да говоря дали е или не, но бих се надявал, че не е така „, каза Кордерас.

Korderas е с WWE от 1987 до 2009 г., което съвпада с мандата на British Bulldog с компанията. Дейви Бой Смит ще влезе в Залата на славата на WWE тази година и Кордерас сподели мислите си по този въпрос.

„Смятам, че е чудесно, но просто се разочаровам, че той не можа да влезе с Динамит, Томи. Заедно те бяха страхотни и отделно бяха страхотни“, заяви Кордерас. „Те са забравен екип от етикети. Всички говорят за Харди, Дъдли и Едж и Кристиан. Всички говорят за Бъкс в момента, но хората забравят за Британските Булдоги. Те до голяма степен направиха революция в борбата за екип.“

След това той отбеляза, че Дейви Бой е адски ребърца и когато двамата с Оуен бяха заедно, беше „о, боже мой“.

„Ребрата на Оуен бяха безобидни, а Дейви Бой бяха малко по-ангажирани. Всеки път, когато той оребре някого и те щяха да го извикат, любимата му линия беше [с британски акцент]:“ Не бях аз, не бях там , беше Оуен. Той обвиняваше Оуен за всяко ребро, което издърпа, защото Оуен беше известен с ребрата си. Но всички знаеха кога е Дейви Бой и това беше Оуен, защото имаше малка разлика „, каза Кордерас.

Можете да следите Джими Кордерас в Twitter @jimmykorderas. Пълното интервю на Джими с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.