събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Джон Сиена казва: "Има много работа" пред тази вечер SmackDown от центъра...

Джон Сиена казва: "Има много работа" пред тази вечер SmackDown от центъра за изпълнение

93

John Cena е готов за тази вечер WWE SmackDown на FOX от WWE Performance Center в Орландо, Флорида.

Както беше отбелязано, шоуто на синята марка тази вечер ще излезе от центъра за изпълнение на WWE за първи път поради пандемията на коронавирус. Шоуто първоначално беше планирано за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган. Няма да има редовна жива тълпа за този епизод тази вечер. Въпреки уникалната настройка, Cena туитира днес, за да обещае на феновете забавна вечер.

"Имах невероятно щастие да бъда част от някои" исторически "моменти. Много се случва, но тази вечер нашето семейство ще донесе забавление на вашите. #Smackdown TONIGHT на @WWEonFox! @ WWE", туитира той.

Free Instagram Followers

Cena ще бъде на SmackDown тази вечер, за да се обърне към „The Fiend“ Брей Уайат преди мача им WrestleMania 36 . Тази вечер шоуто ще включва и дългоочакваното завръщане на Джеф Харди от контузия на крака и завръщането на Пейдж като пенсионираната Суперзвезда се изправя срещу женския шампион Бейли от SmackDown.

Следете за актуализации в шоуто тази вечер и не забравяйте да се присъедините към нас за отразяване на живо в 20:00 ET. По-долу е пълният туит на Cena:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.