понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Edge казва, че WWE работи с WrestleMania по време на пандемията на...

Edge казва, че WWE работи с WrestleMania по време на пандемията на коронавирус е "много, много важно"

57

Edge направи изненадващото си завръщане в WWE на събитието Royal Rumble през изминалия януари след близо 10-годишна пауза от ринга. Той се включи в програма заедно с Ранди Ортън при завръщането си, пътувайки допълнителни 17 часа, за да намали промо пред празна тълпа на RAW миналия понеделник, благодарение на продължаващата пандемия на коронавирус (COVID-19).

Предвижда се Edge да се изправи срещу Viper в мач на последния постоянен човек на Wrestlemania 36 , шоу WWE сега ще се проведе над две нощи на различни места. Докато шоуто ще се проведе без присъствие на фенове, Edge заяви пред Metro, че според него шоуто и всички форми на забавление са важен изход за хората по време на пандемията.

„Тази година повече от всяка година всички сме в разгара на нещо, което никога не сме преживявали досега. Светът наистина има нужда от търговски обекти“, каза Едж. „Дали това са книги, дали това са филми, каквото и да е, само за да можеш да опиташ и да забравиш, и да се смееш, и да се забавляваш и да си спомниш какво е да си човек.“

Free Instagram Followers

Edge каза, докато безопасността на таланта и екипажа е най-важното в момента, той и останалите от екипажа са решени да поставят шоуто за целия свят. Той добави, че развлекателната индустрия има „отговорност“ да помогне на хората да се отпуснат и да забравят за проблемите си.

„Ето как винаги съм гледал на тази работа. Моята отговорност е да ви накарам да забравите отговорностите си за два или три часа на ден или по време на това шоу“, каза Едж. „Това е огромна отговорност и това е привилегия. Не гледам миналото. Не съм го имал девет години. Сега се връщам и тежестта на тази отговорност не се губи върху мен.

„Разбира се, забавление е. Да, скачаме наоколо в чорапогащи. Но време като това е много, много важно. Наистина вярвам в това.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.