петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Edge On защо е развълнуван за мача на WrestleMania, въпреки че няма...

Edge On защо е развълнуван за мача на WrestleMania, въпреки че няма тълпа

68

Наскоро Edge се появи на Gorilla Position, за да обсъди предстоящия си мач с Ранди Ортън в WrestleMania 36. Бившият многократен световен шампион отбеляза, че ситуацията с тазгодишната WrestleMania, случваща се без присъствие на фенове, не е идеална.

„Имаше мача с празните зони с Мик [Фоли] и Рок, но нищо подобно“, призна Едж. „Нищо като WrestleMania в празен център за изпълнение. Не е направено. Сигурно е, че не е идеален. Всички го получаваме, но трябва да направим. Трябва да разберем, трябва да се адаптираме и това е цялото това нещо ще бъде “.

Едж вярва, че ще успее да изтегли мача с Ортън, въпреки че няма жива тълпа. Едж призна, че предизвикателството на мача го вълнува.

Free Instagram Followers

„Знам и се чувствам уверен, защото знам, че в Ранди имам един от тях и не казвам това леко, един от най-добрите някога“, каза Едж. „Или евентуално, и всичко това е субективно, наистина най-доброто, което някога правя. Сега получавате мозъка ми и неговата естествена способност за това нещо и се вълнувам. Вълнувам се от това, което можем да направим и за какво можем да донесем публиката.

„Всички залози са изключени. Няма правила. Това е изцяло празно платно и когато се замислям, че Кристиан и аз срещу Хардис в първия мач на отборната стълбичка за отметка, имахме празно платно и вижте как се оказа това.“

WrestleMania 36 ефира на 4 и 5 април от WWE Performance Center. Новите абонати могат да се регистрират в WWE мрежата днес, като кликнете тук и да получат първия си месец безплатно, който включва и двете нощи на WrestleMania .

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Gorilla Position с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Raj Giri допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.