петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Edge туитове преди WWE RAW тази вечер, историята на две кучета на...

Edge туитове преди WWE RAW тази вечер, историята на две кучета на WrestleMania IX, Tegan Nox

60

– По-горе е поглед назад към историята зад двете Doinks в WrestleMania IX . Президентът на FCW Стив Кейрн говори за това, че трябва да се крие под ринга за продължителността на шоуто, за да изобрази второто Doink.

– Теган Нокс разговаря с Уелс Онлайн и коментира, че трябва да се бори през контузиите си през 2018 и 2019 г. и колко добре се е погрижила по време на рехабилитацията си.

„Контузиите бяха трудни и до ден днешен се боря с последиците от тях психически“, каза Нокс. „Физическите последици от всяко нараняване от такъв мащаб е трудно да се преодолеят, но в сравнение с психичната страна на нещата това е нищо. Имаше дори момент, когато казах на треньорите си, че се мъча и мисля да се откажа от всичко. За щастие имах невероятна група за подкрепа с моите приятели и екипа на WWE и те ми помогнаха да се върна в бой.

Free Instagram Followers

„На следващия ден на линия имаше терапевт, който да ми помогне с психическото ми състояние, и медицински екип, който да помага и с физическата страна на възстановяването. Всички работиха толкова усилено и не мога да им благодаря достатъчно. мисля, че това е важно за хората да знаят. С каквото и да е в живота мисловната страна може да бъде най-трудната част и открих това от първа ръка. Да бъда на участия като SmackDown и Royal Rumble беше невероятно, но ако трябваше да кажа кое е най-гордото ми постижение беше сега, ще трябва да кажа просто преодоляване на тази контузия и връщане на ринга. “

– Както бе отбелязано, Edge ще се върне на тази вечер в WWE RAW, след като е бил нападнат злобно от Randy Orton в края на януари. В шоуто от миналата седмица съпругата на Edge, Beth Phoenix, се появи в RAW, за да предостави медицинска актуализация, но в крайна сметка също беше в приемния край на RKO. Снощи Едж туитираше извън фокус снимка на себе си, който изглежда доста ядосан.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.