понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Edge за това, че искаш да се бориш Кийт Лий, похвала за...

Edge за това, че искаш да се бориш Кийт Лий, похвала за други суперзвезди от WWE NXT

93

Наскоро WWE Hall of Famer Edge разговаря със Sportskeeda и се похвали за няколко суперзвезди на WWE NXT , основно Finn Balor.

Едж отбеляза колко е близък с Томазо Чиампа и как Фин Балор и Джони Гаргано задават шаблона за това какъв трябва да бъде мачът на NXT с последния им двубой „Поглъщане: Портланд“, който Балор печели. Той също така похвали Балор като „човекът“ на марката.

„Има толкова много таланти, можете сериозно да посочите всички от списъка“, каза Едж за NXT. „Очевидно (Томазо) Циампа и аз сме в много близки отношения. И двамата сме“ вратовръзки „поради липса на по-добър термин. Така че той много си взима мозъка и аз го обичам, защото много го е грижа и ще опитайте и идеите. Обичам [Джони] Гаргано.

Free Instagram Followers

„За мен“ човекът „, който е набран и напълно намери това, което той трябва да прави, е Фин Балор. Вълнуващо е да го гледам в момента. На мен той и Гаргано зададоха шаблона за това, което трябва да отговаря на NXT мач да вървим напред. “

Номинираният R Superstar също така похвали шампиона от NXT Адам Коул, The Velveteen Dream и една Superstar, с която би се радвал да се качи на ринга с – NXT Северноамериканския шампион Кийт Лий. Той говори повече за Dream и каза, че мачовете му не се отнасят само за ходовете или „84 суперкита“, тъй като Dream е влязъл в характера си.

„Имате работни кончета като Адам Коул, който е просто навън, всеки ден, вечер, вечер след нощ в мелницата и просто трябва да наклоните шапката си на този човек“, каза Едж. „Кийт Лий е толкова впечатляващ – бих се радвал да успея да вляза на ринга с този човек и просто да му покажа точно какъв е и как може да бъде.

„Мечтата на Velveteen за мен е точно този суров, напълно естествен герой – той току-що е намерил своя герой и това е толкова вълнуващо за гледане. Това не е просто всичко в движенията, а в 84 суперкита. Той се е включил в характера си и наистина е забавно да гледаш“ и да видим откъде го взема – бъдещето е добро. “

Едж, който ще се изправи срещу Ранди Ортън в мач, стоящ за последен човек на WrestleMania 36, също разкри, че е фен на фен продукта на NXT UK . Той отбеляза, че той е фен и на шампиона на NXT UK WALTER, Imperium, Flash Morgan Webster, Tyler Bate, Trent Seven и шампиона на NXT Tag Team Pete Dunne, който сега е член на главния списък на NXT .

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.