Екстремна КОФА

768

Не остана много до края на първия сезон на КОФА, но едно е ясно – до края на месеца от предаването ще остане само „КО“ частта или иначе казано кеч обзора. Тази седмица на гости ще бъде Йордан Марков, с когото ще обсъдим всичко най-интересно от натоварения график на WWE – в неделя се проведе турнирът Extreme Rules, а след 10-тина дни предстои друг такъв – Money In The Bank.

Ще стартираме, разбира се, с Extreme Rules, където мачовете не бяха много, но пък със сигурност бяха с доста противоречив край. След това продължаваме с Raw и SmackDown (който все още не съм изгледал, но ще поправя тази грешка преди предаването) от тази седмица и случилото се там. Ще завършим с предстоящото PPV Money In The Bank и ще оставим по една прогноза за обявените мачове на турнира.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 18:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.