Елиминационна клетка в днешната КОФА

1151

Кеч обзор и футболни анализи” се завръща днес в ефира на студентското радио “Реакция” в пълния си блясък – с най-интересните теми както от света на кеча, така и от футбола. Стартираме в 19:30 и сме чак до 22 с редица гости по разнообразните теми в днешния брой.

В кеч частта на КОФА ще гостуват Петко Хаджипенков и Александър Миланов (ако не го задържат в офиса). С тях ще си поговорим за един от най-продължителните мачове в историята на Raw (ако не и най-продължителният) и за руслото, в което е поел SmackDown в последно време. Накрая ще дадем и по една прогноза за мачовете, които са обявени дотук на турнира на червеното шоу Elimination Chamber 2018 (или No Escape, както се казва в Германия, тъй като там свързват елиминационните клетки с някои неприятни исторически събития).

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.