сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ерик Бишоф разкрива с коя WWE SmackDown звездата, с която беше наистина...

Ерик Бишоф разкрива с коя WWE SmackDown звездата, с която беше наистина въодушевен да работи

78

WWE току-що обяви, че Денис Родман ще бъде обект на нов документален филм за WWE Network по-късно този месец, който кара мнозина да вярват, че Червеят ще бъде знаменитост в Залата на славата.

Родман беше част от NWO и имаше няколко мача в WCW, където си партнираше с Холивуд Хълк Хоган. Ерик Бишоф обсъди дали докторът от Родман посочи, че ще влезе в WWF HOF след 83 седмици.

"Ако бях аз и аз бях в комисията по залата на славата, или аз бях човекът, който взема това решение, или какъвто и да е процесът, ще трябва да го обмислите, защото Денис е доста високопоставен човек", каза Бишоф.

Free Instagram Followers

Тогава той беше попитан кой трябва да предизвика Родман, ако той наистина е избран и Бишоф отказа да назове никого.

"Не отивам там. Честно казано и изобщо не искам да звуча отрицателно, но съм някак уморен, като чета всички туитове от Залата на славата, които идват през моята емисия в Twitter", заяви Бишоф. "И така, аз съм склонен просто да превъртам покрай тях и се опитвам да не ги гледам. Колкото по-малко се захващам за такъв тип диалог, толкова по-малко ще ми избухне емисия в Twitter, така че ще прескоча [отговор]."

Бишоф беше изпълнителен директор на SmackDown Live приблизително четири месеца, преди да бъде заменен през октомври. Той обсъди една от идеите си относно завръщането на Суперзвездата, която се прекъсна с напускането му.

"Мислех, че Шеймус е някой, с когото съм наистина, много развълнуван да работя, защото мисля, че има далеч повече потенциал, отколкото сме виждали", каза Бишоф. "Там има свеж герой, който поне видях в главата си. Може и да не се получи. Но го видях в главата си и бях разтревожен да се опитам да го накара да работи."

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.