събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч ESPN да излъчва предишни WWE WrestleMania събития

ESPN да излъчва предишни WWE WrestleMania събития

110

ESPN е настроен да излъчи предишни WWE WrestleMania събития, които да надгради до WrestleMania 36, според съобщение за пресата, изпратено ни от WWE днес.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

ESPN ще излъчва въвеждането на предишни събития на WrestleMania през следващите три недели, във водещата си кабелна мрежа и след това в мобилното си приложение.

Free Instagram Followers

Първото показване ще бъде тази неделя в 19:00 ET, когато ESPN излъчва WrestleMania XXX от 2014 г. След това WrestleMania 32 ще излъчи в неделя, 29 март в 19:00 ET, а WrestleMania 35 ще излъчи в неделя, 5 април в 15:00 ET.

Variety отбеляза, че това е последният пример за ESPN, който работи за запълване на графика си с „неортодоксално съдържание“ вследствие на националната коронавирусна пандемия, която сложи край на много спортни събития.

„За нас е привилегия да доставяме историческо съдържание на WrestleMania на нашите партньори от световна класа в ESPN и да предоставяме повече премиум програмиране на нашите фенове; поставяйки усмивки на техните лица особено през това опитно време“, заяви главният директор на марката на WWE Стефани Макмахон. „Очакваме с нетърпение да отпразнуваме историята на WrestleMania с ESPN, докато се отправим към нашата екстравагантна поп култура на две нощи на 4 и 5 април.“

По-долу е пълното съобщение, изпратено ни от WWE:

ESPN на Air Encore презентации на WrestleMania

Инициатива за специално съдържание започва тази неделя с WrestleMania 30 на ESPN

ESPN днес, в сътрудничество с WWE, обяви, че излъчва бис презентации на исторически събития на WrestleMania през следващите три недели в ESPN и ще се стриймира чрез ESPN App. Инициативата за специално съдържание започва тази неделя, 22 март, от 19:00 ET с излъчването на WrestleMania 30. Пълният график е по-долу:

WrestleMania 30 (ефири в неделя, 22 март, 19:00 ET) от 6 април 2014 г.

Дуейн „Скалата“ Джонсън, Хълк Хоган и „Каменният студ“ Стив Остин стартираха 30-годишнината от „Витрината на безсмъртните“ пред рекордна тълпа в „Супердомът на Мерцедес-Бенц“, дом на Ню Орлиънс Св. Бившият шампион на UFC в тежка категория Брок Леснар се опитва да сложи край на най-известната серия в историята на WWE, 21 поредни победи на Undertaker в WrestleMania; станете свидетели на емоционалната кулминация на „Да! движението“ на Даниел Брайън в шампионски мач с тройна заплаха за световното първенство в тежка категория на WWE срещу Ранди Ортън и Батиста.

WrestleMania 32 (ефир неделя, 29 март, 19:00 ET) от 3 април 2016 г.

Най-голямата тълпа в историята на WWE изпълни Джери Свят на AT&T Stadium за WrestleMania 32, тъй като над 101 000 фенове стават свидетели на „Шоуто на предаванията“. Roman Reigns поема Triple H за световното първенство в тежка категория на WWE в главното събитие; Шарлот Флер срещу Беки Линч срещу Саша Банкс в мач за коронясване на първата в света WWE шампионка за жени; световно известните Дауловски каубои мажоретки посрещат The Rock на AT&T Stadium; и Шейн Макмахон смайва Вселената на WWE със смъртоносен скачащ в ада си в клетка мач срещу Undertaker.

WrestleMania 35 (ефир неделя, 5 април, 15:00 ET) от 7 април 2019 г.

WrestleMania на MetLife Stadium представя значителен момент в еволюцията на жените на WWE, тъй като „най-лошата жена на планетата“ Ронда Руузи поема Беки Линч и Шарлот Флер в мач на „Победител вземи всички“ за тройна заплаха за женските първенства за първи път жените бяха основното събитие в WrestleMania; Кофи Кингстън най-накрая получава удар в осъществяването на мечтата си през целия живот да стане шампион на WWE срещу Даниел Брайън; и Батиста се сблъсква със своя еднократен приятел и наставник Triple H в мач „no hold barred“.

„Тази уникална възможност е страничен продукт от страхотните работни взаимоотношения, с които се радваме с WWE през годините и безпрецедентните обстоятелства, в които всички се озоваваме“, каза Бърк Магнус, изпълнителен вицепрезидент по програмиране, ESPN. „WrestleMania е едно от най-популярните световни събития в спорта и развлеченията, а грандиозното съдържание, което предоставя, ще бъде почерпка за феновете.“

„За нас е привилегия да доставяме историческо съдържание на WrestleMania на нашите партньори от световна класа в ESPN и да предоставяме повече премиум програмиране на нашите фенове; поставяйки усмивки на техните лица особено през това опитно време“, заяви Стефани Макмахон, главен търговски директор на WWE , „Очакваме с нетърпение да отпразнуваме историята на WrestleMania с ESPN, докато се отправим към нашата екстравагантна поп култура на две нощи на 4 и 5 април.“

Тези три бис презентации ще излъчат предварително на тазгодишната WrestleMania, която за първи път ще се проведе като двудневно събитие, предаващо на живо в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET в мрежата на WWE и на разположение при плащане за оглед. WrestleMania ще бъде домакин на трикратния шампион на Супербоул Роб Гронковски. Както WWE обяви по-рано, по време на производството на WrestleMania ще има само основен персонал на затворени комплекти на множество места, включително учебно заведение на WWE в Орландо.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.