понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ева Торес говори с кого би искала да се изправи, ако се...

Ева Торес говори с кого би искала да се изправи, ако се върне в WWE

85

Бившата трикратна шампионка на WWE Divas Eve Torres се появи на Ring The Belle, за да говори по много теми, включително да напусне WWE в разгара на кариерата си, потенциалното си завръщане и да иска да върви срещу шампионката за жени на WWE RAW Беки Линч.

Близо до края на кариерата си в WWE, Ева спечели шампионата Divas и го задържа 121 дни, преди да го пусне в Кайтлин на 20-годишния юбилей на RAW през януари 2013 г. Ева беше помолена да реши да напусне WWE малко след това.

„Честно казано почувствах, че има таван за мен, който не успях да счупя“, припомни Торес. "Стигнахме дотук. Където сега е женското разделение, ако ми бяхте ми казали, когато бях там, жените ще заглавят WrestleMania . Бих казал:" Махай се оттук. Това никога няма да се случи. " Имах чувството, че ме контролират други неща, които не са само аз или моето умение или моята работна етика, и не ми харесва това. "

Free Instagram Followers

След оттеглянето си от ринга, Торес е посланик на WWE, правейки спорадични изяви през последните няколко години. Торес отбеляза, че ако се върне на ринга, би искала да се изправи срещу Беки Линч.

"В момента съм обсебен от женския списък", каза Торес. "Има страхотни таланти, но има толкова много различни герои, които просто обичам. Очевидно обичам Беки Линч. Тя е" Човекът ", нали? Ще се радвам да се изправя пред нея, ако се върна. Ако спрях да имаш деца, тогава може би това ще се случи. "

Можете да разгледате пълните коментари на Torres във видеото по-горе.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.