Fact or Fiction 2 (Брой 1)

411

НОВИ БРОЕВЕ НА РУБРИКАТА – ВСЯКА СЪБОТА ОТ 10 ЧАСА, САМО В KECHMANIA.INFO.

Тази седмица позициите си отстояват Петър Петров и Мустафа Джамбазов.

ДЖОН СИНА ЩЕ СТАНЕ 16-КРАТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН

Free Instagram Followers

Петър Петров
Измислица: Ей Джей в WWE е нещо ново за мен. Най вероятно ще го издигат, ако продава естествено. Последното нещо, което помня за Сина беше титлата на Щатите, не знам защо така го отдръпнаха, явно искат да пушнат новите звезди. Според мен Ей Джей ще доминира, и ще се утвърди като топ фигура във федерацията.

Мустафа Джамбазов
Измислица: Kакто всички виждаме, Джон вече не е такъв фактор в мейн ивент сцената, какъвто беше преди, виждаме все повече млади таланти. Мисля, че звездата на Сина залязва, и той ще бъде използван по-скоро за издигане на мидкард титлите.

СЕТ РОЛИНС ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ТРИТЕ ХИКСА НА SURVIVOR SERIES

Петър Петров
Факт: Да, но не виждам Хикса вече като активен кечист. Най-вероятен пуш за Ролинс, мина му времето на Хиксовете. Сет е млад, да трупа такива победи над ветерани е един огромен плюс за всяка млада суперзвезда.

Мустафа Джамбазов
Факт/Измислица: Тук съм доста разколебан, има два варианта, като според мен от единия би следвал другия. Или Ролинс ще гони титлата, или ще се бие с Хикса за да му отмъсти. Аз бих заложил на следната история – Ролинс иска да вземе Универсалната титла, но всеки път идва Трипс му коства победата по един или друг начин. Накрая се разбират за мач Сет срещу Трите Хикса, като стипулацията е, че ако Сет победи, Хиксовете няма да се намесва (или нещо такова), но не мога да определя, дали това ще се случи до SS или ще стане на Royal Rumble, да речем.

ААРЪН РЕКС (ДЕЙМИЪН СЕНДАУ) Е СЛЕДВАЩОТО ЛИЦЕ НА TNA

Петър Петров
Факт: Щом има интерес и симпатии от феновете, нищо чудно да стане. Все пак не можеш да издигнеш някой току-така. Някои просто си го имат, други – не, за лице на една федерацията е най-важна харизмата преди всичко.

Мустафа Джамбазов
Факт: Сендау е любимец на феновете още от дебюта си в главният ростър на WWE, и през годините доказа, че какъвто и образ да му дадат, той успява да стане over с феновете. Човекът има стабилна фен база, адски добър е на микрофона, а на ринга също показва добри умения, така че, да, Аарон Рекс ще е следващото лице на ТНА.

КЕВИН ОУЕНС ЩЕ ПРЕДАДЕ КРИС ДЖЕРИКО

Петър Петров
Факт: Джерико отново играе схеми на WWE да издига млади звезди. Предполагам Стийн ще го прецака, ще заформят вражда, и следователно Стийн ще излезе победител и малко пушнат по-нагоре.

Мустафа Джамбазов
Измислица: Както биха казали американците – двамата си пасват като сладко с фъстъчено масло. Не виждам проблем да са близки и да си помагат, дори Оуенс да е шампион. Не отписвам напълно storyline в който единият предава другия, но се надявам да не е скоро.

ДЕБЮТЪТ НА САМОА ДЖО В ГЛАВНИЯ РОСТЪР НАБЛИЖАВА

Петър Петров
Факт: Самоа Джо е нещо свежо. Определено вече няма място в NXT. Смака е идеалното място за него, по ми се вписва в тая картинка. Дано да дебютира там.

Мустафа Джамбазов
Факт: Мисля, че Джо ще дебютира в главния ростър неочаквано, и ще започнат да го градят като звяр, който не може да бъде спрян (а-ла Брок Леснар) преди КечМания. Все пак той не е в зенита си, и според мен от федерацията трябва да се възползват максимално от него, преди да е дошло времето да се оттегли.

АКО И ВИЕ ИСКАТЕ ДА УЧАСТВАТЕ ВЪВ FACT OR FICTION, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО СЕ ЗАПИШЕТЕ НА ИМЕЙЛ [email protected]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.