Fact or Fiction 2 (Брой 2)

362

НОВИ БРОЕВЕ НА РУБРИКАТА – ВСЯКА СЪБОТА ОТ 10 ЧАСА, САМО В KECHMANIA.INFO.

Тази седмица позициите си отстояват Иван Йорданов и Михаил Петров.

ПРЕДСТОИ ГОРЕЩА ВРАЖДА МЕЖДУ ДИЙН АМБРОУЗ И ДЖОН СИНА

Free Instagram Followers

Иван Йорданов
Факт: От WWE го отдръпнаха много (Сина), а с титла не сме го виждали отдавна. Трябва някак си да се завърне, и това е перфектният начин.

Михаил Петров
Факт: Точно така – вражда, която няма да е за изпускане. Дийн Амброуз срещу Джон Сина е нещо, което не се вижда всеки ден. Но какво ще стане, когато сложим лицето на компанията срещу изграваща звезда с потенциал? Е, тук има два изхода – успех или провал. С тази история WWE имат възможността да изградят още повече героя на Амброуз, и той в действителност да се превърне в една от главните звезди на компанията, но за тази цел ще трябва Сина да се жертва и да се остави да го победят, което не се случва често. Все пак, има хляб в цялата тази работа и ще е интересно да видим как ще протече всичко.

ГАЛОУС И АНДРЕСЪН ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ОТБОРНИТЕ ТИТЛИ НА CLASH OF CHAMPIONS

Иван Йорданов
Факт/Измислица: Тук е малко спорно да се каже. Карл Андерсън и Люк Галоус се справят добре на ринга, но и Новият Ден са шампиони вече доста дълго време. В мачовете между двата тима сме виждали как Новият Ден използват хитрини за да спечелят. Тези хитрини можем да видим и на Clash of Champions.

Михаил Петров
Факт: Малко промяна ще ни се отрази добре, въпреки, че смяната на шампионите няма да промени отборната дивизия в WWE, която в момента не е в най-големия си блясък. Особено тази в RAW. Трябва здраво да се работи по възстановяването й. Галоус и Андресън може да се окажат част от решението, но интересното е, какво ще прави компанията с тях, ако в действителност спечелят отборните титли.

ИНДИ СЦЕНАТА СТАВА ВСЕ ПО-ПОПУЛЯРНО МЯСТО ДОРИ СРЕД ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА В СПОРТА

Иван Йорданов
Измислица: От големите имена можем да говорим за Оуенс. Той в свои интервюта споделя, че би се завърнал на инди сцената, но не мисля, че големите имена са много заинтересовани.

Михаил Петров
Факт: Инди сцената се популяризира наистина в последните няколко години. Това е така, защото точно инди компаниите имат много по-добри таланти от големите кеч имена като WWE. Освен таланти, те се различават и с оригинални идеи за мачове и вълнуващи вражди. Много скоро ROH и Lucha Underground ще станат сериозни опоненти на доказалите се компании, но за нас това означава още повече добър кеч.

ЗАДАВА СЕ ОТБОРЕН МАЧ С УЧАСТИЕТО НА РОЛИНС И РЕЙНС КАТО ПАРТНЬОРИ

Иван Йорданов
Факт: Нищо чудно да се проведе такъв мач. Но след този мач надали ще видим The Shield отново!

Михаил Петров
Факт: Някои го наричат „възраждането на ЩИТ“, аз го наричам „пушът на Рейнс продължава“, дори и след черните точки, които натрупа тази година. Ролинс е изключително талантлив солов изпълнител и не трябва да бъде поставян в твърде много отборни мачове, защото човек трудно може да изпъкне в тях. Той заслужава само главни мачове. Затова бих дал шанс на този отборен мач с Рейнс и Ролинс, но само за един-два пъти. Не виждам да се случи нещо твърде впечатляващо тук.

CRUISERWEIGHT ДИВИЗИЯТА НЯМА ДА ПРОМЕНИ С НИЩО RAW

Иван Йорданов
Факт: Поне засега CWC няма да повлияе на RAW много. Можем да видим промени, но те ще са в бъдещето.

Михаил Петров
Факт: Нищо няма да се промени като добавим 3-4-ма кечисти и още една титла. Така не се гради дивизия. Слабото й начало може да доведе само към провал, а от WWE не се интересуват много от това, за тях е важно да запълнят три-часовото си шоу и cruiserweight дивизията е перфектното допълнение. Смятам, че ако талантите бяха поставени в SmackDown Live, което шоу е по-кратко, щеше да има шанс за успех.

АКО И ВИЕ ИСКАТЕ ДА УЧАСТВАТЕ ВЪВ FACT OR FICTION, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО СЕ ЗАПИШЕТЕ НА ИМЕЙЛ [email protected]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.