Fact or Fiction 2 (Брой 3)

399

НОВИ БРОЕВЕ НА РУБРИКАТА – ВСЯКА СЪБОТА ОТ 10 ЧАСА, САМО В KECHMANIA.INFO.

Тази седмица позициите си отстояват Bobby Angel и Марио Петров.

CLASH OF CHAMPIONS БЕШЕ НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО И ПОСРЕДСТВЕНО PPV

Free Instagram Followers

Bobby Angel
Факт: Направих си труда да прегледам 2/3 от шоуто (по-интересните мачове и мейн ивента) и останах силно разочарован. Не за пръв път съм „гладен“ след поредното представление на WWE, вече го приемам за нормално. Историите не получиха развитие, действието на ринга не впечатли с абсолютно нищо. Имам чувството че компанията, а и въобще бизнеса се връща в ерата преди Хоган, което не е никак положително. Може проблема да е в мен, може би не мога да еволюирам, не знам, засега си вземам дълга почивка от WWE.

Марио Петров
Факт: Аз лично останах разочарован от този турнир. Не се случи нищо интересно, а очакванията (и не само моите) бяха много по-големи. За такъв престижен турнир като Clash of Champions беше много зле!

РОМАН РЕЙНС ВДИГА ПРЕСТИЖА НА ЩАТСКАТА ТИТЛА

Bobby Angel
Измислица: В опитите си да превърне Рейнс в новия Сина, Винс вкара новоизгрялата звезда в „обувките“ на 15-кратния шампион. Държа известно време световната титла, а сега го бутна в мид карда като щатски шампион. При освиркването което Роман получава ми се струва трудно да е лице на каквото и да било.

Марио Петров
Измислица: Роман отново беше пушнат много от федерацията. Засега не може да се наложи като любимец на публиката. Явно от WWE мислят, че така ще променят нещата, но…З а вдигане на престижа не можем да говорим, след като шампиони са били Сина и Сет. Самата титла е доста престижна, но аз лично не мисля, че Роман е за нея. Тъкмо свикнах много с хубавия факт, че българин носи точно тази титла!

КАРДЪТ НА BOUND FOR GLORY ПРЕДИЗВИКВА ПОВИШЕН ИНТЕРЕС

Bobby Angel
Факт: Не се бях на спирал на TNA от Slammiversary, но тъй като записват iMPACT месец(и) преди излъчване и карда на BFG беше ясен още в средата на август, изгледах последните им два епизода. За моя голяма изненада се справят учудващо добре. Отново са заложили на стратегията да са различни, като привличат по-масова публика с образите на Broken Мат Харди и Брадър Ниро (Джеф Харди), добавят добре забравени елементи със специални ефекти от WSX, а Impact Grand титлата пък им осигурява някой-друг MMA фен, още повече когато за нея ще се борят Дрю Галоуей и Арън Рекс. Хардкор маняците на кеча пък няма как да пропуснат битките Муус срещу Майк Бенет и No Holds Barred мача за световната титла между EC3 и Боби Лешли. Да не забравяме и дебюта на Коуди Роудс. Просто на Bound for Glory ще има за всекиго по нещо, PPV-то не е за изпускане.

Марио Петров
Факт: Наистина Bound for Glory нашумява и предизвиква голям интерес.

ЕЙ ДЖЕЙ СТАЙЛС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ ШАМПИОН СЛЕД NO MERCY

Bobby Angel
Факт: Рейнът на Ей Джей със световната титла тепърва започва. Не виждам как след като се бори за нея цяло лято ще му се изплъзне още при първата защита. Чакат го няколко щастливи месеца като шампион.

Марио Петров
Измислица: Ей Джей е много добър кечист доказал се в ROH (мисля, че така беше), а сега и B WWE. Аз лично мисля обаче че Сина ще се пребори за 16-та.

ОСТИН ЕЙРИЙС ИМА НУЖДА ОТ ВРАЖДА С БОБИ РУУД

Bobby Angel
Измислица: Остин Ейрийс има нужда от вражда с голямо име! От самото начало на престоя му в NXT с него не се случва нищо. Неслучайно той е първият двукратен световен шампион на ROH, не знам колко пъти държа колана на X дивизията, а може ли някой да забрави момента в който отне титлата на TNA именно от Боби Рууд? Сега е момента да го изправят срещу Самоа Джо, с когото през годините е правил зверски мачове, или директно срещу Накамура. Ейрийс е за мейн ивент!

Марио Петров
Факт: Остин е добър, но може би му трябва малък пуш. Нещо като вражда с Боби мисля би било добре.

АКО И ВИЕ ИСКАТЕ ДА УЧАСТВАТЕ ВЪВ FACT OR FICTION, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО СЕ ЗАПИШЕТЕ НА ИМЕЙЛ [email protected]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.